İstanbul Bakırköy'de ihtisas komisyonları belirlendi

İstanbul Bakırköy

İstanbul Bakırköy'de ihtisas komisyonları belirlendi

İstanbul'da Bakırköy Belediyesi'nin Nisan Ayı Meclisi’nde, Encümen ve İhtisas Komisyon Üyeleri belirlendi. Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu yönetiminde gerçekleştirilen mecliste 20 komisyon için yapılan oylamada bir yıl boyunca görev yapacak üyeler belirlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Bakırköy Belediyesinin Nisan Ayı Meclisi Birinci Birleşimi gerçekleşti. Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu yönetiminde gerçekleştirilen mecliste, Encümen ve İhtisas Komisyonları için seçim yapıldı.

Belediyenin meclis salonunda yapılan seçimde ilk olarak bir yıl boyunca görev yapacak encümen üyeleri gizli oylama ile belirlendi.

Mustafa Fazlıoğlu, Meltem Bekaroğlu ve Pınar Ünsal’ın Encümen Üyeliğine seçildiği gizli oylama sonrasında, İhtisas Komisyon Üyelikleri için açık oylama gerçekleştirildi.

Plan ve Bütçe, İmar, Hukuk, Kentsel Dönüşüm, Altyapı, Tarife, Harita, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor, Çevre ve Sağlık, Ulaşım ve Trafik, Engelsiz Hayat, Deprem ve Doğal Afet, Tüketiciyi Koruma, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Hayvan Hakları, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Sanat, Turizm, AB ve Dış İlişkiler, Uyuşturucu ve Her Türlü Bağımlılıkla Mücadele olmak üzere 20 komisyonu içeren oylama kapsamında, AK Parti grubu meclis üyeleri sadece “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu” için aday çıkarmadı.


Haber Kaynak : İGFA

CHP’li Murat Emir’den Bakan Gürlek’in 'iddialar asılsız' açıklamasına yanıt

Sabancı Vakfı’nın hibe programına yoğun ilgi

Tepebaşı'nda Ramazan Sohbetleri Programı Tamamlandı

Ünye Belediye Başkanı Tavlı, Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı

Yeşilyurt'ta Ramazan Etkinlikleri Öğrenci Yurtlarında Yoğun İlgi Gördü

Çorlu'nun Çevre ve Spor Projeleri Romanya'daki Uluslararası Çalıştayda Tanıtıldı

Siirt'te Koruyucu Aileler ve Çocuklar İftarda Buluştu

Konut fiyatlarında reel düşüş, kiralarda artış sürüyor

Ankara’da tıp öğrencisi Berkay’ın adı ATA Çiftliği’nde yaşayacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tayvan'daki Akıllı Şehir Zirvesi'ne Türkiye'den Davet Edilen Tek Kurum Oldu

Eyyübiye'de Yetim Çocuklara Bayramlık Sevinci

Manavgat Belediyesi, Kırsal Mahallelerde Bayram Öncesi Ücretsiz Kuaför Hizmeti Başlattı

Trendy Hotels Manavgat Belediyespor Sezonu Taraftar Desteğiyle Tamamladı

Bakan Göktaş, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Down sendromu hakkında bilinmesi gerekenler