İstanbul Bakırköy'de emekçi kadınlar sahada buluştu

İstanbul Bakırköy

İstanbul Bakırköy'de emekçi kadınlar sahada buluştu

İstanbul Bakırköy Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında spor turnuvası düzenlendi. Tenis, futbol ve basketbol branşlarında dereceye girenlere madalyalarını Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu taktı.

İSTANBUL (İGFA) - Bakırköy Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü turnuvası düzenledi.

Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde düzenlenen turnuvada tenis, futbol ve basketbol branşlarında çok sayıda kadın mücadele etti. Saat 10.00’da basketbol ile başlayan turnuva tenis ve futbol müsabakalarıyla devam etti.

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN OVALIOĞLU'NDAN

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu futbol müsabakasının başlangıç vuruşunu yaparak kadın sporculara başarılar diledi.

Müsabakaların sonunda dereceye girenlere madalyalarını Başkan Ovalıoğlu taktı. Kadınların toplumun her alanında olmaları için çalıştıklarını ifade eden Başkan Ovalıoğlu, “Bu turnuvada kaybeden yok. Herkes kazandı. Herkesi yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Türk mühendislerden Jakarta’da 'akıllı trafik' dönüşümü

Kırşehir’deki yeni GES'le 600'den fazla mağaza beslenecek

Avrupa'da yapay zeka alanında ciddi yetenek açığı var! Türkiye'de durum ne?

Sağlıklı iftar sofrası için 10 öneri!

Yer bilimci Prof. Dr. Görür'ün editörlüğünde kitap tanıtıldı

İmamoğlu büyük yolculukta Adana'da

Hormonal değişimler kadın beynini etkileyebiliyor!

Ordu Aybastı Merkez Camii için Büyükçekmece'de önemli ziyaret

Mide kanseri 'güncellenen' tedavi yaklaşımlarıyla ele alındı

55 ülkede kadın otomotiv gazetecileri yılın otomobilini seçti

Ramazanda verimli ders çalışma tüyoları... Enerji ve zaman yönetimini doğru planlayın!

Felçli kadınlar da cinsel olarak aktif olabilir

‘İstanbul Efendisi’ Sakarya'da güldürdü

İzmir Bornova’da kadınlar mücadelede buluştu

İstanbul Bakırköy'de eğlenceli Ramazan