GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İpsala'nın araç filosuna takviye

İpsala

İpsala'nın araç filosuna takviye

İpsala Belediyesi’nin araç filosuna dahil edilen yeni araçlar düzenlenen törenle halka tanıtıldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - İpsala Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törene İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Gülçin Gürkan, CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, Esetçe ve Karpuzlu Belediye Başkanları Cemal Deniz ve Ufuk Atalay ile birlikte çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşlar katıldı.

Törende yaptığı konuşmada alınan araçların kredi kullanılmadan, İpsala Belediyesi’nin öz bütçesinden alındığını söyleyen İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, 65 Yaş üstü İpsalalı vatandaşlara şehiriçi taşımacılıkta ücretsiz hizmet verileceğinin müjdesini de verdi.

‘’SESİMİZE CEVAP VEREN TEK KURUM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLDU’’

Törende konuşan Başkan Ünsal, insanların ayaklarını çamura bastırmayacaklarını belirterek, belediyenin öz bütçesiyle İpsala’ya 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi.

Mahallelerde bulunan parkları yenilediklerini belirten Ünsal, "İlçemize yeni parklar kazandırmaya da devam ediyoruz. Değerli hemşerilerim yaptığımız tüm hizmetleri, yaptığımız tasarruflar sayesinde belediyemizin öz bütçesinden, kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Yaptığımız istek ve taleplere hükümet kulaklarını tıkarken sesimize cevap veren tek kurum İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu. Yapımına devam ettiğimiz, İpsala’mıza yeni bir yüz olacak Meydan ve Merkez Park projemiz için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç bilirim" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ipsala'nın araç filosuna takviye

İstanbul Büyükçekmece’nin yeni başkanı belli oldu

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz