İpekyolu'nda Mahalle Toplantısı: Vali Mithat Bey'de Parselasyon Planı Görüşüldü

İpekyolu

İpekyolu Belediyesi'nin mahalle toplantıları kapsamında Vali Mithat Bey Mahallesi sakinleri, belediye yetkilileriyle bir araya gelerek parselasyon planı ve yaşanan sorunları görüştü.

İpekyolu Belediyesi, mahalle toplantıları aracılığıyla halkın sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Vali Mithat Bey Mahallesi sakinleri, İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Cüneyt Ergün ve Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Cahit Şen ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Geniş Katılımlı Toplantı

Belediye konferans salonunda düzenlenen toplantıya belediye meclis üyeleri, Tepebaşı Mahallesi muhtarı, parsel malikleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda, Tepebaşı Mahallesi’ni kapsayan ve İmar Kanunu’nun 18. maddesine göre hazırlanan bir parselasyon planı hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Vatandaşların Görüşleri Aktarıldı

Mahalle sakinleri, söz konusu parselasyon planına dair görüş ve taleplerini yetkililere iletti. Ayrıca, yaşadıkları çeşitli sorunları da belediye temsilcilerine aktardılar. Belediye yetkilileri ise kendilerine iletilen sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Toplantı Sonlandı

Vali Mithat Bey Mahallesi sakinlerinin soru, öneri ve taleplerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.


Van,İpekyolu Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Manavgat Irmağı'nda Su Seviyesi Artışı Bekleniyor

İzocam'da Kerem Kürklü, Genel Direktörlüğe atandı

BİK'ten dijital dönüşüm vurgusu... Güçlü basın karşılıklı güvenle mümkün

Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek, Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

İstanbul Maltepe Belediyesi’nden kaldırım işgallerine müdahale

İstanbul Bakırköy'de camiler Ramazan'a hazırlanıyor

Çorlu'da Ramazan Öncesi Zabıta Denetimleri Sıklaştırıldı

Kadınlar 2. Lig’de çeyrek final coşkusu Konya’da yaşanacak

Lystra Antik Kenti'nde Selçuklu Dönemi Hristiyan Mezarları ve Bronz Muska Bulundu

İpekyolu'nda Mahalle Toplantısı: Vali Mithat Bey'de Parselasyon Planı Görüşüldü

Tarsus Belediyesi'nin Dilek Ağacı Projesiyle 50 Çocuğun Yüzü Güldü

Kerem Kürklü, İzocam Genel Direktörlüğü'ne atandı

İçişleri Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Kurtuluş Kuş, kızının 1. yaşında en özel anı yaşadı

İstanbul Maltepe Belediyesi'nden kuaförlük ve bakım hizmeti