İnşaat sektörüne sürdürülebilir başarı hikayesi lazım

İnşaat sektörüne sürdürülebilir başarı hikayesi lazım

İnşaat sektörüne sürdürülebilir başarı hikayesi lazım

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) 7.’sini düzenlediği Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi, ‘Sıfırın İnşası: İnsanca Yaşam’ temasıyla gerçekleştirildi.

İSTANBUL (İGFA) - Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemini ortaya koymak amacıyla her yıl düzenlediği Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nin 7’ncisi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirildi. 

Sektör liderlerinin çevresel ve toplumsal sürdürülebilirliği tartıştığı zirvenin açılışında konuşan ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç, karbon salımlarının yüzde 40’ından sorumlu olan inşaat sektörünün, tüm paydaşları ile bir araya gelerek bir başarı hikayesi yazmak zorunda olduğuna dikkat çekerek “Bu hikaye sadece karbon salımlarının azaltılmasına yönelik değil, doğa dostu, eşitlikçi ve kapsayıcı insani bir düzenin yerleşmesine yönelik bir hikaye olmalı” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Bursa'da liseli gençler Sabahattin Ali’yi derinlemesine okudu

Yandex Maps, en uygun metro vagonu öneriyor

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı... Bu yıl anma değil, sahiplenme yılı olacak

TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına başvurular başladı

33 il 1 milyar dolar barajını aştı... 46 ilde artış yaşandı

Pirinç ile yapabileceğiniz üç yaratıcı tarif

Kritik altyapıların dayanıklılığı: Su ve atık su sistemleri

Düzce Belediyesi’nin kar timleri sahada

Simge’nin sahnesinde Sezen Aksu imzası! Akustik konser serisini Bostancı’da başlatıyor

Kurtuluş Kuş “Mest of ArabesQ” konser serisine başlıyor

Hızlı çözüm vadeden şok diyetlere dikkat! 

Gençler ailelerini yazacak... Son başvuru 6 Şubat

Simge'nin sahnesinde 'Sezen Aksu' imzası

Kurtuluş Kuş 'Arabesk'e mührünü vuruyor

İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi