İmamoğlu'nun davası 21 Eylül'e ertelendi... Saat 15'te açıklama yapacak

İmamoğlu

İmamoğlu'nun davası 21 Eylül'e ertelendi... Saat 15'te açıklama yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davada karar çıkmadı. Duruşma 21 Eylül'e ertelendi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davanın ertelenmesiyle ilgili ilk açıklamayı, Dudullu-Bostancı Metro Hattı’nın Bostancı İstasyonu’nun şantiyesinden yaptı.

“Tırnak içinde bir ‘ahmak davası’ var; sürüyor” diyen Başkan İmamoğlu, “Türkiye'de böyle bir davanın dahi olması, yapılması, sürdürülmesi ve iddia makamının daha önce ortaya koyduğu cezayla ilgili tarif, gerçekten utanç verici. Bugün beni destekleyen, yanımda olan bütün İstanbullulara, o alana gelip yürekli desteğini benden esirgemeyen bütün yol arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, siyasi dostlarıma, herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan İmamoğlu, detaylı açıklamayı saat 15.00’te, Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane’deki ana yerleşkesinde yapacağını duyurdu.


Haber Kaynak : İGFA

Aydın Jandarma Ekipleri Öğrencilerle Buluştu

Diyarbakır'da Ulaşım Emekçileriyle Çözüm Toplantısı

Nevşehir'de Türkiye - Gürcistan Maçı Dev Ekrandan Yayınlanacak

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

62. Altın Portakal'ın Uluslararası Yarışma Filmleri Belli Oldu

Van'da Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Müzik ve Eğlence Şöleni Düzenlendi

Yalova Belediyesi Tüm Personeline Afet Farkındalık Eğitimi Başlattı

Andırın-Osmaniye Bağlantı Yolu 20 Milyon TL'lik Yatırımla Yenilendi

Ece Vahapoğlu'ndan İngiliz futbolcuya yoga

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çaykaraspor-Yomraspor Maçında Takımı Destekledi

Ardahan Emniyeti Öğrencilere Güvenlik ve Trafik Eğitimi Verdi

Konut satışları Eylül'de arttı! İstanbul konutta yine başı çekti!

Merkezefendi Kent Tiyatrosu 'Zamanın Tohumları' ile Sahne Aldı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Duyuruldu

Cengiz Koçal Caddesi'nde Refüj Yenileme Çalışmaları Başladı