İmamoğlu Silivri'de konuştu: İftiraları yüzlerine çalacağız

İmamoğlu Silivri

İmamoğlu Silivri'de konuştu: İftiraları yüzlerine çalacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Silivri Atatürk Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa seslenerek, ülkenin huzuru kaçsın isteyen bir anlayışa karşı mücadele ettiklerini söyledi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Silivri Atatürk Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa konuştu.

Meydanı ve evlerinin balkonlarını, ellerindeki Türk bayraklarıyla dolduran Silivrililer, İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu.

Ülkenin huzuru kaçsın isteyen bir anlayışa karşı mücadele ettiklerini vurgulayan Başkan İmamoğlu, “Kendisine oy vermeyen herkesi, ne yazık ki vatan haini olmakla suçlayan bir anlayışla karşı karşıyayız. Bu anlayış; milleti bölmeye, düşmanlaştırmaya dayalı bir anlayış. Bunların yalanlarını, iftiralarını yüzlerini çalacağız  Bunların kötü sözlerini onlara iade edeceğiz" dedi.

"Milletimizi kandırmalarına, aldatmalarına müsaade etmeyeceğiz" diyen İmamoğlu, konuşmasında şunları kaydetti:

"Onların aklında bin bir çeşit şeytanlık var. Efendim neymiş? Seçimden bir gün sonra, Ekrem İmamoğlu'nun hesabını göreceklermiş. Ekrem İmamoğlu'nu bu millet size yedirmez kardeşim” dedi. İktidar mensuplarının vatandaşlara karşı başka, yabancı ülke temsilcilerine karşı başka davrandığına dikkat çeken İmamoğlu, “5 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri Başkanı, mektupla kendisine hakaret etti, hatırlıyorsunuz değil mi? Ve bu hakaret hepimizin canını yaktı. Çıkıp, ona haddini bildirmesini, cevap vermesini bekleriz. Öyle değil mi? Ne yaptı? Tek bir kelime yanıt bile vermedi. Veremez miydi? Verirdi. Ama veremez. Veremedi. Türkiye'de, şuradaki herhangi birisi o cümleyi kursa ne olurdu? En az 2 yıl Silivri'de yatardı. Öyle değil mi? Türk milletine, benim canım insanıma gelince, oluyorsun kabadayı; ama sıra Amerika Birleşik Devletleri'nin hepimizin içini yakan o kötü sözüne gelince, oluyorsunuz sahte kabadayı. Hadi oradan. Hadi işinize bakın. Bu milleti aldatamazsınız”.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SÖZLERİ ERDOĞAN'A YARIYOR"

Bu arada her seçim döneminde terör örgütleri mensuplarınca hazırlanan ve sosyal medyada dolaşıma sokulan videoların iktidarın işine yaradığının altını çizen İmamoğlu, “Bunların her sözü, Erdoğan'ın işine yarıyor. Ve konuşmaya devam ediyorlar. Ve çıkıyor Sayın Cumhurbaşkanı, diyor ki; ‘Bak, bunlar sizi destekliyor’ diyor. Filmlerini yapıyor. Ya bu nasıl iş? Ya Allah aşkına, faydaları sanayken, nasıl bizi destekliyor bunlar? Bakın; bunların her sözünü kullanan sizsiniz. Milleti aldatmak adına, bu videoları reklamla piyasaya çıkaran sizsiniz. Ya bu malzemeyi de sana veren onlar; terör örgütleri. Benim zeki, çevik, akıllı vatandaşlarım, Allah aşkına bu danışıklı dövüş değil de nedir?” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: 'Melek Yatırımcılık Hayır İşi Değil, Geleceğe Yatırımdır'

Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, Ahmet Erdem Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Odunpazarı'nda 37 Sokakta Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı

Eğitimde yeni rekabet kuralı: Marka olmak

Yeşilyurt Genç Meclisi 2026 Dönemi İçin Üye Başvurularını Açtı

Gülsan Sanayi Bölgesi'nde Kentsel Dönüşüm Süreci Başladı

VASKİ, e-Devlet Üzerinden Yeni Abonelik ve Borç Sorgulama Hizmeti Başlattı

Mersin'de Kültür Politikaları Masaya Yatırıldı

Sakarya'da Özel Gereksinimli Çocuklarla İletişim ve Sınır Koyma Semineri Düzenlendi

3. Amed Uluslararası Film Festivali Ödül Töreniyle Sona Erdi

Kayseri'de AVM'de İki Gün Süren Spor Etkinlikleri Düzenlendi

Sakarya'da Asfalt Seferberliği: Söğütlü Rüstemler Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Başladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Manisa'da Düzenlenen Cenaze Törenine Katıldı

LİMA Öğrencileri Şeb-i Arus Rotasında Kültür ve Maneviyatla Buluştu

Terme Miliç Sahili'ne Kadınlar Plajı Yapılıyor