İmamaoğlu: Boş işlerle uğraşmasınlar

İmamaoğlu: Boş işlerle uğraşmasınlar

İmamaoğlu: Boş işlerle uğraşmasınlar

Davasının ertelendiğine yönelik kararı lise öğrencilerini ziyarette alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı öğrencilerin arasında yanıtladı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven ve kurul üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın 11 Kasım’a ertelendiği haberini, ziyaret ettiği İstanbul Erkek Lisesi çıkışında aldı.

Konuyla ilgili ilk açıklamasını, okulun merdivenlerinde, öğrencilerin yoğun ilgisi altında yapan İmamoğlu, “Olmaması gereken bir dava süreci yaşanıyor. Delillerin dinlenmesi, şahitlerin dinlenmesi süreçleriyle Kasım’a uzatılmış. Ama zaten ne yazık ki olmaması gereken bir dava sürdürülüyor. Boş işler bunlar. Dolu iş burası işte; çocuklar, gençler, gelecek, yaşam, hayat… Bunların üreteceği şeyler. Bizim onlara bir gelecek hazırlamamız… Mesele bu. Diğeri boş. Boş işlerle uğraşmasınlar. Bir an önce bu defteri kapatsınlar isterim. Şu gençlere bakın, esas gerçek burada” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Düzce'de uyuşturucu kuryesine tutuklama!

Toroslar Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit'e 20 Ayda 760 Milyon TL'lik Yatırım Yaptı

Türkiye'den uzayda tarihi başarı! Türkiye'nin uzaydaki hareket kabiliyeti başlıyor

Puro Flamenco, Çanakkale'de Flamenko Rüzgarı Estirdi

Yunusemre Hayvan Yaşam Merkezi, sahipsiz hayvanlara modern yuva oldu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'den Dünya Engelliler Günü Mesajı

Eskişehir'de Tramvaylar Güvenlik ve Hijyen İçin Titizlikle Bakımdan Geçiyor

İBB KIŞ ŞARTLARI İÇİN ÖNLEMLERİNİ ALDI

Altınordu'da Heyelan Riskli Yol Taş Duvarla Güçlendirildi

Gürsu'da yanan ormanlar yeniden yeşeriyor... 15 bin fidan toprakla buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Aile Yılı Kapsamında Etkinlikler Düzenliyor

Karadeniz'in Su Altı Güzellikleri Fotoğraf Yarışması ile Görünür Oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

Konya Yöresel Yemek Yarışması İçin Başvuru Süreci Başladı