İletişim Başkanlığı duyurdu... Sosyal medya hesabı dezenformasyonuna dikkat!

İletişim Başkanlığı duyurdu... Sosyal medya hesabı dezenformasyonuna dikkat!

İletişim Başkanlığı duyurdu... Sosyal medya hesabı dezenformasyonuna dikkat!

İletişim Başkanlığı, sosyal medya platformu Truth Social’da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismi kullanılarak açılan hesapların ve bu hesaplardan yapılan paylaşımların Erdoğan'a ait olmadığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) -İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezince hazırlanan ve dezenformasyon içeren haberlerin gerçeğine işaret edildiği 7 Temmuz tarihli Dezenformasyon Bülteni yayımlandı.

Bültende, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve basın yayın organlarında yer alan haberlere de yer verildi. 

Sosyal medya platformu Truth Social'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi kullanılarak açılan hesaplar ve bu hesaplardan yapılan paylaşımlara da yer verilen bültende, "Truth Social'da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın hesabı bulunmamaktadır. Sosyal medya platformları tarafından onaylanmamış, resmî kaynaklar tarafından doğrulanmamış sahte hesaplar ve paylaşımlara itibar edilmemelidir." ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı