İçişleri 32'nci operasyonu Bitlis'te başlattı

İçişleri 32

İçişleri 32'nci operasyonu Bitlis'te başlattı

İçişleri Bakanlığı'nın Eren Abluka operasyonlarının 32'ncisi 'Güvenlik Korucusu Ekrem Akkaya' adına Bitlis'te başlatıldı. Operasyonun ilk gününde 4 sığınak/barınak imha edildi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bitlis’te 520 personelin katılımıyla Eren Abluka-32 Şehit Güvenlik Korucusu Ekrem Akkaya operasyonu başlatıldı.

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Bitlis-Van-Azapşarı'nda  Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ve Van İl Jandarma Komutanlığı'nca müştereken gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Özel Harekât (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 520 personel 51 operasyonel timin görev aldığı kaydedildi.

Operasyonun ilk gününde; Bitlis Hizan İlçesi Azapşar mahallesi kırsalında gerçekleştirilen arama tarama sonucunda BTÖ mensuplarının kullandığı 4 sığınak ve barınak tespit edildi. Belirlenen sığınak ve barınaklarda ele geçirilen çok miktarda gıda, yaşam, temizlik malzemesi imha edilirken sığınak ve barınaklar kullanılamaz hale getirildiği kaydedildi.


Haber Kaynak : İGFA

Milli Maç Coşkusu Dokumapark'ta Dev Ekranda Yaşandı

'Yabancı Damat'ın Memik dedesi vefat etti!

İstanbul'da Yenidoğan Kavşağı hizmete girdi

Denizli Bilim Merkezi'nde Doğa Dostu Nesiller Bilimle Buluşuyor

İstanbul'un saklı mirası sarnıçları ziyaret ettiler

İstanbul Beylikdüzü'nde notalar renklerle buluştu

Şanlıurfa'da Köprü Üzerinde Derz Yenileme Çalışması Başlıyor

Dr. Asuman Kaplan Algın'dan Sağlıklı Yaşam Önerileri

Tokat’ta işçi mağduriyetine AK Parti'den etkili mesai

Eskişehir'de Emekli Personel Törenle Uğurlandı

Türkiye-İspanya İşbirliğiyle 1,7 Ton Kokain Ele Geçirildi

Nakil Lojistik'ten Avrupa hattıyla güçlü genişleme

Gümüşhane Belediye Başkanı, Gizem Tanır ve Fetih Topaloğlu çiftinin nikahını kıydı

Muş Belediyesi araç filosuna 4 yeni temizlik aracı kattı

Haliliye'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı