GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İBB 4 bin 500 haneye ulaştı

İBB 4 bin 500 haneye ulaştı

İBB 4 bin 500 haneye ulaştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı aracılığıyla bu yıl 4’üncüsünü düzenledikleri kurban bağışından elde edilen konserveleri, 90 bin haneye ulaştırılmak üzere yola çıkardı.

İSTANBUL (İGFA) - 4 yıldır süren kampanya boyunca, yaklaşık 700 bin aileye kurbanlık konserve ulaştırdıkları bilgisini paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Görev dönemimizin 5 yılını tamamladığımızda; ‘Birinci sırada 5 yıl boyunca neyle mücadele ettik’ derseniz, gerçekten yoksullukla mücadele, sosyal hizmetlerin ve insanlarımıza sunduğumuz yardım kalemlerinin artırılması hususu en önemli, en birinci konumuz haline gelmiştir.

Bu zor dönemde, bütünüyle vatandaşın yanında olan bir kurum olmak, bütün ülkede ekonomik düzen bozukken, sistem doğru işletilmez iken ve yıllardır yapılan yanlışları üst üste biriktirilip, bazen tedbirinin de yıllar alacağı bir biçimde oluşan bir ekonomik zeminde yetmediğimizin, yetemeyeceğimizin de farkındayız. Bu bağlamda köklü çözümler, ülkemizdeki gelir eşitsizliğinin giderilmesine dönük uzun vadeli planlamalar ve özellikle yapılan birçok hukuksuzluğun ortadan kaldırılarak, Türkiye'de adaletin, eşitliğin konuşulduğu bir sistemin varlığı, kesinlikle kaçınılmaz bir gereksinimdir” dedi. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ibb 4 bin 500 haneye ulaştı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kent Temizliği İçin Yoğun Mesai Harcıyor

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Osmancalı Motokros Parkuru'nda İncelemede Bulundu

Mersin'de Yeşil Dönüşüm Ofisi İklim Eylem Planını Değerlendirdi

Ardahan'da Yaralı Tilki, Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

Erciyes Kayak Merkezi Yarıyıl Tatilinde 1,4 Milyon Ziyaretçi Ağırladı

Ankara'da Baca Kapakları ve Yağmur Suyu Izgaraları Yol Seviyesine Getiriliyor

Ankara'nın 2050 Vizyonu İçin Çevre Düzeni Planı Kamuoyuna Tanıtıldı

Kayseri'de Millet Bahçesi ve Yeşil Alanlarda Tahribat Tepki Çekti

Kayseri'de 5 Bin Aileye Süt Yardımı: 5 Yılda 22 Milyon TL'lik Sosyal Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Uğur Mumcu, Ankara Kent Konseyi'nde Sanatla Anıldı

Yunusemre Belediyesi, Kadınlara Yönelik Yüzme Kurslarını Kış Döneminde de Sürdürüyor

Ardahan Belediye Başkanı Demir, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Toroslar Belediyesi Şubat Meclisi'nde Afetler ve Kalıcı Çözümler Gündemde

Eskişehir'de 65 Yaş Üstü Emeklilere Yönelik Destek Kartı Başvuruları Başladı