GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Haydi buyurun Kumsmall'a

Haydi buyurun Kumsmall

Haydi buyurun Kumsmall'a

Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı ve aynı zamanda Kumsmall AVM’yi de bünyesinde bulunduran Erciyes K.S.S’nin başkanlığını yürüten Ercan Sarıkaya, İstanbul'da düzenlenen mobilya fuarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, 30 Ocak'a kadar sürecek İstanbul Mobilya Fuarı’na Kayseri’den katılan tüm mobilya firmalarına başarılar diledi. Sarıkaya, “İstanbul Mobilya Fuarı’na katılarak Kayseri mobilya sektörünü gururla temsil eden tüm firmalarımıza başarılar diliyorum, ziyaretçiniz bol, kazancınız bereketli olsun” dedi.

Başkan Sarıkaya, İstanbul Mobilya Fuarına katılan yerli ve yabancı misafirleri, 365 gün mobilya fuarı anlayışında hizmet veren Türkiye ve Avrupa’nın en büyük karma alışveriş merkezine davet etti.

İstanbul’daki gibi bir mobilya fuarının Kayseri’de de yapılması için büyük emek sarf ettiklerini ve Kumsmall AVM’nin bu anlayışa uygun bir mekan olduğunun altını çizen Başkan Sarıkaya, “1.500.000 m2 açık, 900.000 m2 kapalı alanana kurulan Kumsmall AVM’de aralarında Kayseri'nin dünyaca ünlü mobilya markalarınında yeraldığı 350’den fazla, yaşam alanlarımıza değer katan, birbirinden harika mobilya ve ürünlerinin bulunduğu mağazalarımıza da herkesi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: haydi buyurun kumsmall'a

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok

Milletin yazdığı diriliş destanı 9. yılında

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Esenyurt Belediye Başkanı tahliye edildi... CHP İstanbul: Halk iradesi gasbediliyor!

Konut yatırımında yeni sahne! İngiltere Investments güvencesiyle başrolde Mustafa Sandal!

İstanbul’da kırmızı bültenli suç örgütüne operasyon: 89 gözaltı!