Havada taşkınlık çıkarmıştı! Azledildi!

Havada taşkınlık çıkarmıştı! Azledildi!

Havada taşkınlık çıkarmıştı! Azledildi!

Türk Hava Yolları uçağında taşkınlık çıkarıp "Milyar dolarlık adamım, Türkiye'yi satın alırım" diyen Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan, şirket tarafından görevden alındı.

İSTANBUL (İGFA) - Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan, Dubai-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında alkolün etkisiyle taşkınlık çıkardı.

Özcan'ın uçak içerisindeki taşkınlığı sosyal medyada da kısa sürede yayıldı. Kabin ekibi ve diğer yolculara sözlü saldırıda bulunması dolayısıyla Özcan, İstanbul'a iniş yapılana kadar kelepçelenerek etkisiz hale getirilmiş ve inişte de havalimanı polisine teslim edildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilgili şahsın kara listeye alındığını duyurdu.

Petlas şirketi ise, Türkiye kamuoyunun gündemini böyle bir olayla meşgul ettiğimiz için bir kez daha özür dileyerek, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özcan'ın  Petlas Lastik Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden azline karar verildiğini duyurdu.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Maltepe’de çocuklara satranç kursu

Konya Büyükşehir Federasyon Kupası'nda adını yarı finale yazdırdı

KKTC liderlerinin ölüm yıl dönümleri Muratpaşa’da anıldı

Su Konferansı’nda kentlerin su yönetimi masaya yatırıldı

Uzmanlardan karne stresine ilişkin uyarılar... Pahalı karne hediyelerinden kaçının

Türk Dünyası Çocuk Oyunları Şenliği için İstanbul'da buluşacak

Avrupa turizminde personel krizi derinleşiyor... Çözüm Türkiye’den geliyor

Siber suçlara 16 ilde 126 gözaltı!

İzocam 2025’i yüzde 55’lik ciro artışıyla kapattı

Süt dişlerinde düzenli fırçalama şart

Bursa'da liseli gençler Sabahattin Ali’yi derinlemesine okudu

Yandex Maps, en uygun metro vagonu öneriyor

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı... Bu yıl anma değil, sahiplenme yılı olacak

TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına başvurular başladı

33 il 1 milyar dolar barajını aştı... 46 ilde artış yaşandı