Hande Yener'den 'pozitif' çağrı... Kız çocukları için adalet istedi

Hande Yener

Hande Yener'den 'pozitif' çağrı... Kız çocukları için adalet istedi

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kadın cinayetleri, kayıp çocuklar ve hayvan katliamına karşı bulduğu her fırsatta adalet isteyen Hande Yener, Denizli’de herkesi çok etkileyen bir konuşma yaparak 'pozitif' çağrıda bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - Birbiri ardına Jolly Joker Denizli ve Uşak sahnesinde konser veren Hande Yener deyim yerindeyse akılları baştan aldı.

Hayranlarının günler öncesinden biletlerini tükettiği konserler, baştan sona her saniyesi ile Hande Yener sevenleri dansa ve neşeye doyurdu.

Bu büyülü geceyi kaçırmak istemeyen yakın illerdeki müzikseverlerin de katıldığı Denizli konserinde mekan kapısında uzun kuyruklar oluştu. Coşkulu hayranların sabırsızlıkla ve alkışlar eşliğinde beklediği Hande Yener sahnede gözlükleri upuzun ördüğü saçları ve makyajı ile yine çok marjinaldi.

Her konserinde olduğu gibi enerjisi ile göz kamaştıran Yener sahne şovuyla da tam not aldı.

Tüm hit şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan avaz avaz seslendiren pop müziğin kraliçesi sıkı konser maratonunun en unutulmazlarını Denizli ve Uşak’ta yaşadı.

KIZ ÇOCUKLARI İÇİN ADALET İSTEDİ!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kadın cinayetleri, kayıp çocuklar ve hayvan katliamına karşı bulduğu her fırsatta adalet isteyen Hande Yener, Denizli’de herkesi çok etkileyen bir konuşma yaptı.

Yener, “Herkes bana konuştuğum için teşekkür ediyor, ‘Konuş Hande’ diyorlar. Zevkle devam edeceğim. İnşallah çocuk katilleri müebbet yatarlar! 7 Kasım’daki Narin Güran’ın mahkemesini takip edeceğim. Şirin kayboldu, Rojin’in katili hala bulunamadı, hayvanlara her gün işkence ediliyor. Nasıl delirmeyeyim?” sözleriyle duygularını paylaştı.


Haber Kaynak : İGFA

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!