Hamza Dağ: CHP'nin vagonu olmayı tercih ettiler

Hamza Dağ: CHP

Hamza Dağ: CHP'nin vagonu olmayı tercih ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin önderliğinde 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakatı'na imza atarak çeşitli görüşmeler gerçekleştiren 5 partinin genel başkanları için vagon tanımı yaptı.

ANKARA (İGFA) - Kanal 7'de canlı yayınlanan "Başkent Kulisi" programına konuk olan AK Parti Genel Başkanı Hamza Dağ,Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakatı'na imza atan 6 partinin genel başkanları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

İçlerinde Bakanlık, Genel Başkanlık, Başbakanlık yapmış isimlerin varlığına dikkati çeken Dağ, şu anda görünen tabloda bu isimlerin hırsları akılların önüne geçtiğini öne sürdü. Dağ, görünen tabloda onların CHP'nin vagonu olmayı, Erdoğan'ın yol arkadaşı olmamayı tercih ettiklerin kaydetti. "Varsın birileri CHP’ye vagon olarak varlıklarını sürdürme gayretinde olsunlar" diyen Dağ, "Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığı için her türlü makam ve mevkiden vazgeçeriz. Bu şekilde binlerce binlerce, onbinlerce insan var. Bizim için menfaat değil muhabbet, kibir değil gayret" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/avhamzadag/status/1513146266368323584

Haber Kaynak : İGFA

Haliliye'de Teknoloji ve Yaşam Boyu Öğrenme Kursları Yoğun İlgi Görüyor

İzmit Belediyesi İştiraki BEKAŞ Kaynakçı Personel Alacak

Ara tatilde demiryoluna ek sefer ve vagon takviyesi... 24 bin 24 kişilik ek kapasite

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kayseri'de Bölge Toplantısı Gerçekleştirdi

Yahya Kaptan, Ölümünün 106. Yılında İzmit'te Anıldı

İzmit Belediyesi, Körfez'deki Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti

Çobanlar'da 10 Ocak Mülki İdareciler Günü Ziyareti

Ticaret Bakanı Bolat, Kasım 2025 Ödemeler Dengesi Verilerini Açıkladı

İstanbul Maltepe’de denetimler sürüyor

Yalova Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde 2025'te Tüketim Rekoru Kırıldı

İzmit'te Yılın İlk Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü SEKA Park'ta Gerçekleştirildi

Mardin'de Gece Boyunca Kar Mücadelesi

İzmit'te Çınar Çocuk Korosu İçin Seçmeler Yapıldı

Kumar bağımlılığı artıyor! 2025’te başvurular 5 bini aştı

Ticaret Bakanlığı 2025 Yılı Denetim Bilançosunu Açıkladı: 2,6 Milyar TL Ceza Kesildi