Halit Kıvanç'ın adı statta yaşayacak

Halit Kıvanç

Halit Kıvanç'ın adı statta yaşayacak

Türk spor ve televizyon tarihinin duayen ismi merhum Halit Kıvanç’ın adının verildiği Gaziosmanpaşa’daki stat; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından, hınca hınç dolu tribünler önünde açıldı.

İSTANBUL (İGFA) - Tribünlerde her yaştan, cinsiyetten ve toplumsal kesimden katılımcılar olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Hani ‘Her şey çok güzel olacak’ dediniz ya; elbette bu güzelliğin sürmesi için ve bu güzelliğin tüm Türkiye'ye yayılabilmesi için, buradaki manzaranın, buradaki beraberliğin, buradaki bütünlüğün Türkiye'nin her tarafında görülmesi gerekiyor. Milletimizin bu manzarayı görüp, geleceğine dair umutsuzluklarını umutla karşılaması gerekiyor. Umutsuzluklarını ortadan kaldırması gerekiyor” dedi.

“Futbol ve siyaset; aralarındaki ilişkiyi özenle hassasiyetle düzenlememiz gereken iki alandır. Pek çok bakımdan birbirlerine çok benzerler” diyen İmamoğlu da “Örneğin; futbolda da siyasette de taraftarlık önemlidir. Ama ikisinde de taraftarlığın, aklın ve vicdanın önüne geçmemesi gerekir. Futbolda ve siyasette kazanmak da normaldir, kaybetmek de normaldir. Ve kazanılacaksa da mertçe kazanılmalı, kaybedilecekse de mertçe kaybedilmelidir” ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: halit kıvanç'ın adı statta yaşayacak

İşte 5 Temmuz'da vizyona girecek filmler

Almanya'nın Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı

Saadet Partili vekiller Sinan Ateş davasını takip etti

Haydarpaşa'da tarih gün yüzüne çıkıyor

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

İnegöl’ün başarılı gençleri mecliste

AK Parti'den UEFA'ya tepki!

Bakan Şimşek: Dış denge önemli iyileşme...

Araç sahipleri dikkat! MTV'de 2. taksit ödemeleri başladı

Konut satışlarında düşüş trendi sürüyor

Hakurk'ta 6 terörist etkisiz!

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Sağlık çalışanları yeni Bakan'a seslendi... Sağlıkta acil önlemler alınmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu