Haliliye'ye Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapılıyor

Haliliye

Haliliye Belediyesi, Dağeteği Mahallesi'nde yapımına başlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırıyor.


Kalıcı Eserler Vizyonu

Haliliye Belediyesi, ilçeye kalıcı eserler kazandırma vizyonu doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Dağeteği Mahallesi'nde vatandaşların sporla buluşacağı yeni bir proje hayata geçiriliyor.

Yapım Çalışmaları Başladı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatı ve Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda çalışmalara başlandı. Yapımına başlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun modern yapısı ve donanımıyla bölgeye değer katması planlanıyor. Toplam 10 bin metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilecek tesis, her yaştan vatandaşa spor imkânı sunacak.

Tesisin Teknik Detayları

Projede; 25 x 12,5 metre ölçülerinde kapalı yüzme havuzu, 200 kişilik seyirci platformu, soyunma odaları, antrenör odaları, lavabo, WC ve duş alanları ile idari birimler yer alacak. Toplam 2.770 metrekare inşaat alanına sahip olacak tesis, amatör ve profesyonel sporculara hizmet verecek şekilde tasarlandı.

Kısa Sürede Tamamlanacak

Tesisin yapım çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.


Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi


Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu

Mersin Büyükşehir 29. EMITT Fuarı’nda

Bakırköy’de 46 yıllık riskli bina yıkıldı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, Halk Günlerinde Vatandaşlarla Buluşuyor

Mamak Belediye Başkanı Şahin, SMA ve DMD Hastası Çocuklar İçin Kampanyalara Destek Verdi

Kepez Belediyesi, İlçe Genelinde Ağaç Budama Çalışmalarını Sürdürüyor

Mamak'ta Taekwondo Kursiyerleri Kuşak Sınavına Hazırlanıyor

Keçiören'de Mahalle Buluşması: Kuşcağız'da Sorunlar Dinlendi, Çözümler Üretildi

Eyüpsultan'da Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı Düzenlendi

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur, 2026 Vizyon Projelerini Duyurdu

Üsküdar'a Sevgi Pazarı kuruluyor

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri İçin 3 Yeni Kamyon Aldı

İBB yüksek riskli binayı yıktı

Niğde'de Koruyucu Aile Hizmeti İçin Farkındalık Semineri Düzenlendi

Nuri Aslan sessiz yürüyüşe katıldı