14 Ekip Saha Faaliyetinde
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar, hem merkez hem de kırsal mahallelerde devam ediyor. Toplam 14 ekip sahada aktif olarak görev yapıyor.
Merkez Mahallelerdeki Çalışmalar
Planlanan program çerçevesinde, Ahmet Yesevi, Devteyști ve Süleymaniye mahallelerinde ikişer ekip görev alırken; İpekyol, Bahçelievler, Sancaktar, Sırrın ve Hamidiye mahallelerinde ise birer ekip yol yapım ve üstyapı çalışmalarını yürütüyor.
Kırsalda da Faaliyet Yoğun
Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal bölgelerde de çalışmalar aralıksız sürüyor. Sendebelen Mahallesi'nde bir ekip tarafından yol yapım çalışmaları yapılırken, aynı mahallede cami ve taziye evi çevresinde parke döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Planlı ve Koordineli İlerleme
Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki hizmetlerin belirlenen program dahilinde planlı ve koordineli şekilde sürdürüleceğini açıkladı. Yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar, hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.