Güzelliğe yön veren fuar 17 Mart'ta İstanbul'da kapılarını açıyor

Güzelliğe yön veren fuar 17 Mart

Güzelliğe yön veren fuar 17 Mart'ta İstanbul'da kapılarını açıyor

Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı’nda son güzellik trendleri, gelişmiş teknolojiler ve markaların yeni ürünleri 45 ülkeden 25 bin ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) -Bu yıl 34.üncüsü düzenlenecek Türkiye’nin sektöründe ilk ve en prestijli fuarı Güzellik ve Bakım Fuarı, 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek.

Sayısız yeni güzellik ve bakım yöntemlerinin yanı sıra cilt gençleştirme uygulamaları da sunan son teknoloji cihazlar bu fuarda sergilenecek. Cilt sıkılaştırma ve cilt sorunlarında son derece etkili olan gençleştirme işlemleri ameliyatsız yöntemlerle hızlı ve gözle görülebilir sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Bu yöntemler, gıda ve yağ eritme, sıkılaşma, yüz germe ya da belli bölgelerde oluşan sarkmalara karşı fayda sunuyor. 

Spora zaman ayıramayan kişiler için hızlı sonuç veren bu cihazlar, 30 dakikada 20 bin mekik etkisine eşdeğer bir etki gösteriyor. İyileşme sürecini oldukça hızlandıran bu yöntem ve cihazlar Güzellik ve Bakım Fuarı’nda görücüye çıkacak. 

4 gün boyunca davam edecek fuarla eş zamanlı olarak kategorize edilmiş etkinlik programında, 25 konuşmacı 15 oturumda seminerler ve eğitimler verecek.

Fuar boyunca ünlü uzmanlar ve doktorlar dünyadaki güzellik trendlerini, yeni ürünleri ve yöntemlerini anlatacak. 


Haber Kaynak : İGFA

Basın Camiasını Yasa Boğan Acı Haber

Polis Ekip Haberleri’nden Özel Harekat Başkanlığı’na Anlamlı Ziyaret

Vatan Sevdalısı Bir Makam: İsmail Türkoğlu’ndan Ayvaz Paşa’ya Anlamlı Ziyaret

Yerelden Güçlü Mesaj: “Sen Ben Yok, Biz Varız”

Ekip Polis Haber Gazetesi’nden Fark Özel Güvenlik Eğitim Kurumları’na Ziyaret

İzmir Esnafının Gücü, Manisa’nın Birliğiyle Buluştu

Trafikte güven, doğru servisle başlar.

Karabağlar Karanlığa Karşı Nöbette: “Bir Kadın Daha Eksilmeyeceğiz!”

Ekip Haber Polis Gazetesi Ödemiş Bölge Müdürü Raşit Yılmaz, halkın nabzını tuttu

Bursa Emniyet Müdürü'ne Duygusal Veda Ziyareti

Anime İzleyenlerin Kesinlikle Bilmesi Gerekenler!

DJ Mahmutcan Kaya: Türkiye’den Dünyaya Açılan Elektronik Müziğin Parlayan Yıldızı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’tan Teşkilata Ziyaret

Anahtar Parti Bahçelievler ilçe Teşkilatı'Şehitlerimizi Anma Programı Düzenledi..

Engelli Yürüteçleri: Bağımsızlığın ve Güvenin Adımları