'GençKart' başvuruları e-Devlet'ten

'GençKart' başvuruları e-Devlet'ten

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "GençKart" uygulaması başvurularının e-Devlet üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "GençKart" uygulaması ile sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Kararı'nın, Resmi Gazete'de yayımlanmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

https://twitter.com/MehmetNuriErsoy/status/1763480833887764986

Bakan Ersoy paylaşımında, "Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasından Devlet Tiyatrolarımıza, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüzden Devlet Opera ve Balesi ile Atatürk Kültür Merkezine, kültür ve sanat kurumlarımızda sahnelenecek etkinliklerimizden gençlerimiz, bir kereye mahsus olmak üzere ücretsiz yararlanabilecek. 18 yaşındaki gençlerin bir yıl boyunca kullanabileceği bu kültür ve sanat projemiz ile Bakanlığımıza bağlı müze ve ören yerleri de ücretsiz olacak. Gençler, GençKart başvurularınızı e-devlet üzerinden yapabilirsiniz." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Uluslararası Ayva Çiçeği Piyano Festivali Bilecik'te sona erdi

Türkiye'nin ilk 'İklim Kanunu' gündemde

BUDO'nun bugünkü seferleri iptal edildi

Kanserde genetik haritalama tedavi başarısını yükseltiyor

SAHİM-SEN'den sağlık hizmeti ve hukuk vurgusu

9 ayrı suç örgütü çökertildi! 86 tutuklama

Ferman Akgül 'Yüzümle Mutluyum'un iyi niyet elçisi oldu

Soylu'dan Özel'e 'İngiliz Özgür' paylaşımı!

Gayrimenkulde balon fiyatlara karşı 'Değerleme Raporu' önerisi

Aybüke Albere'den kulis fotoğrafını imalı kullananlara hukuki süreç

Sıcaklıklar kış değerlerine geriliyor! Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Özel'e bir tepkide Bakan Tunç'tan

Kartingte görkemli sezon açılışı... İkincisi Mayıs'ta İstanbul'da

Okullar dijital çağa uyum sağlıyor

Akciğer kanseri için belirli kişilerde yıllık tarama şart