Gelecek Partisi İstanbul Sarıyer’den 2 dev proje

Gelecek Partisi İstanbul Sarıyer’den 2 dev proje

Gelecek Partisi İstanbul Sarıyer’den 2 dev proje

Gelecek Partisi İstanbul'da Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili’nin girişimleri ve Başkan Vergili’nin otomotiv sektöründen arkadaşı olan hayırsever bir iş insanının destekleriyle, Gümüşdere Mahallesi’nde çocuk parkı ve spor alanı inşa ediliyor.

İSTANBUL (İGFA) - Sarıyer kamuoyuna açıkladığı vaatler ve söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, bu kez de 2 Temmuz’da açılışını gerçekleştireceği park ile adından söz ettiriyor.

Yaklaşık bin metrekarelik bir alan üzerine yapılacak olan projede, basketbol potaları, voleybol sahası, çocuk oyun alanı ve spor aletleri olacak.

Park projesinin dışında Gümüşdere Mahallesi’ne güzel bir görsellik kazandırılması amacıyla mahalle meydanına yapay bir şelale inşa ediliyor. Söz konusu iki projenin açılışı 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.


Haber Kaynak : İGFA

Bahçeli: 27 Şubat İmralı çağrısı karşılık bulmalıdır

Bursa'ya turist akını için Valley Of Tourism'den dev workshop

İstanbul Bakırköy Belediyesi’nin 2024 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Kalp Sağlığı Haftası’nda uzmandan uyarı

Yapay zeka 'iş'te kaygıyı artırıyor

23 ilde DEAŞ Operasyonu: 105 gözaltı!

Bu hafta sinemaseverleri 6 yeni film bekliyor

Makat çatlağına 6 doğal çözüm

Anadolu Otoyolu’nda otomobil tıra çarptı

Kadın girişimciler 'İyi İşler'de buluştu

İstanbul'daki sokak olaylarıyla ilgili dezenformasyon iddiaları çürütüldü

Nilüferli hentbolcular deplasmanda Beykoz’u mağlup etti

İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM heyetini kabul etti

Volkan Konak'ın ismi Beylikdüzü'nde yaşayacak