Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a soruşturma

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a soruşturma

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın bir gazeteye verdiği mülakatta sarf ettiği sözlerle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen soruşturma başlattı.

ANKARA (İGFA) - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın bir gazetedeki röportajdaki söylemlerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen soruşturma başlatıldı.

TRT Haber'in aktardığına göre Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, "Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın verdiği mülakatta;  YSK üyeleri hakkında sarf ettiği bir kısım sözleri sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından “heyet halinde çalışan kamu görevlilerini alenen tehdit” ve “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik”suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Soruşturma haberinin duyulması üzerine Selçuk Özdağ'ın sosyal medya hesabına da bir çok destek mesajları gelmeye başladı. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray da, "YSK değil mi kanunsuzca mühürsüz oyları saydırarak ucube rejimin önünü açan ve İstanbul seçimlerini iptal eden? Sayın Savcı, asıl YSK için soruşturma açmalı" yorumunda bulundu.

https://twitter.com/TCAytunCiray/status/1481922056572841998

Haber Kaynak : İGFA

Adalar’da endüstriyel balıkçılık yasağına tam destek: Marmara’nın ekosistemi korunmalı

Konya’da “Yayıncılık Yaz Okulu” tamamlandı

Konya 'akıllı güçlü'de ilk sırada

İstanbul Bakırköy’de muhtarlarla deprem hazırlık toplantısı

Müteahhitler sektörde doğal büyüme ivmesinden memnun

İzmir Enternasyonal Fuarı Big Boyz Festival’e ev sahipliği yapıyor

11’inci Marioba şenlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çin'de diplomasi trafiğine devam

Afganistan'da deprem! Ölü sayısı her geçen saat yükseliyor

Berkay'dan yaz sezonuna muhteşem veda

Eylül’ün ilk gününde hava nasıl olacak?

İstanbul–Antalya karayolunda korkutan kaza

Beauty Of Turkey'nin yıldızı Nevide Çiçek 

Patrik Kerim'den Midyat’a anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin net tavrını yineledi