Geleceğe Adımlar Derneği 5. yılını kutladı

Geleceğe Adımlar Derneği 5. yılını kutladı

Geleceğe Adımlar Derneği 5. yılını kutladı

Geleceğe Adımlar Derneği, kuruluşunun 5. yıl dönümünü “Eğitimde Fırsat Eşitliği” paneli ile kutladı. 18 Ocak Cumartesi günü Facebook İstasyon'da gerçekleşen etkinlikte, desteklenen okullardaki öğrencilerin resimlerinden oluşan bir sergi de yer aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Beşinci yaşına giren Geleceğe Adımlar Derneği , yıl dönümünü kutlamak için derneğin gönüllülerinin, paydaşlarının ve destekleyicilerinin katılımı ile Facebook İstasyon'da “Eğitimde Fırsat Eşitliği” isimli bir panel düzenledi. Eğitim ve sivil toplum  dünyasından birçok önemli ismin konuşma yaptığı panelde, derneğin bugüne kadar yarattığı etki ve gelecek hedefleri de paylaşıldı. Etkinlikte, derneğin beşinci yılına özel hazırlanmış bir resim sergisi de panelin ardından katılımcılar ile buluştu. Derneğin eğitim verdiği okullardaki öğrencilerin resimlerinden oluşan bu sergi, büyük bir ilgiyle karşılandı.


 
Açılış konuşmasının ardından söz alan Geleceğe Adımlar Derneği Kurucu Başkanı Elif Görgülü: “Derneğimizin 5. Yılını kutluyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. “Bütün ümidim gençliktedir” diye boşuna söylemedi Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk. Onun açtığı yolda gösterdiği hedefe yürüyünce Geleceğe Adımlar doğdu. 13 Ocak 2020'de Mardin'de bir hayalle başlayan Geleceğe Adımlar bu yıl 5 yaşında. 12 kişi olarak bir hayalle çıktığımız bu yola bugün kocaman bir aile olarak devam ediyoruz. Bu 5 yıl içinde 2500 ortaokul öğrencisi çocuğumuza dokunmuş olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.
 
Geleceğe Adımlar inançla heyecanın birleştiği bir hayalin gerçek olma hikayesidir. Hayallerimiz rüzgar oldu, becerilerimiz yelken, bize destek veren bağışçılarımız deniz oldu, hedeflerimiz ise rotamız, o da daha mutlu çocuklar, daha iyi bir Dünya. Eğitim adına sorunun değil çözümün bir parçası olmak için yola çıkmıştık.  Konuşanlardan değil üretenlerden, iş yapanlardan olmaktı hedefimiz. Düşlerimize güvendik, kalbimize güvendik ve hikayemize güvendik. Daha nice yıllarımızda sevgi ve iyilikte, hoşgörü ve dayanışmada buluşmak üzere bize inanan, güvenen, desteğini esirgemeyen tüm güzel insanlar iyi ki varsınız. Sizler sayesinde güzel günler göreceğiz” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

İzocam 2025’i yüzde 55’lik ciro artışıyla kapattı

Süt dişlerinde düzenli fırçalama şart

Bursa'da liseli gençler Sabahattin Ali’yi derinlemesine okudu

Yandex Maps, en uygun metro vagonu öneriyor

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı... Bu yıl anma değil, sahiplenme yılı olacak

TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına başvurular başladı

33 il 1 milyar dolar barajını aştı... 46 ilde artış yaşandı

Pirinç ile yapabileceğiniz üç yaratıcı tarif

Kritik altyapıların dayanıklılığı: Su ve atık su sistemleri

Düzce Belediyesi’nin kar timleri sahada

Simge’nin sahnesinde Sezen Aksu imzası! Akustik konser serisini Bostancı’da başlatıyor

Kurtuluş Kuş “Mest of ArabesQ” konser serisine başlıyor

Hızlı çözüm vadeden şok diyetlere dikkat! 

Gençler ailelerini yazacak... Son başvuru 6 Şubat

Simge'nin sahnesinde 'Sezen Aksu' imzası