GAZETECİ NAİL ERKAN ONUR MİSAFİRİ İŞADAMI ENGİN ERİŞİR'İ AĞIRLADI.

GAZETECİ NAİL ERKAN ONUR MİSAFİRİ İŞADAMI ENGİN ERİŞİR

Ekip Polis Haber Yönetim Kurulu Başkanı Nail Erkan Türkiye’nin ve İstanbul’un saygın ve değerli iş adamı Engin Erişir’i ağırladı.

Ekip Polis Haber Yönetim Kurulu Başkanı Nail Erkan ve İş adamı Engin Erişir’le günün anlam ve önemini oluşturan  konulardan bahsettiler.

İstanbul Haber Müdürlüğünü gönüllü olarak temsilciliğini kabul eden saygın işadamı  Engin Erişir yaptığı açıklamada “ Nail Erkan Bir Gönül adamı şahsıma  vermiş olduğu İstanbul Haber müdürlük görevi benim başımın tacıdır.” dedi.

Ekip Polis Haber Gazetesi Yönetim Kurulu  Başkanı Nail Erkan’da yaptığı açıklamada saygın değerli işadamı kardeşim Engin beyi gazetemize üye etmenin ve İstanbul Haber müdürü olarak atamasının onaylamamız bizlere ve camiamız gurur ve mutluluk vermiştir. Ayrıca Gazetemize maddi ve manevi destekleri esirgemeyen işa adamımız Sayın Engin Erişir beye teşekkür ediyoruz.

 



İstanbul'un bağışladığı konserveler yola çıktı

Türkiye'nin SARSILMAZ'ının yeni ürünleri IDEF 2025'te

Migren tedavisinde yeni yöntemler... Uzmanı açıkladı

İstanbul’un yerlisi Tram34'te üretim sürüyor... İlk teslimat 2026’da

Üniversitelinin müzik karnesi belli oldu! Her 10 gençten 9'u her gün müzik dinliyor!

İnşaat Malzemesi sanayisinde Haziran daralması: Endeksler geriledi

Elektrikli araçlarda sıfırdan ikinci ele geçiş hızlanıyor

Devrim niteliğinde bir yenilik... Üniversite tercihlerinde ücretsiz yapay zeka desteği!

28 ile DEAŞ'a 153 gözaltı!

Kayseri Melikgazi'ye Havacılık ve Uzay Teknolojileri Meslek Lisesi

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Siirt'e atandı

Tarlaya 100 TL ve özür notu bıraktı!

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Güneş yanığına dikkat!

105 yeni mobil göç aracı hizmette