Gazeteci Yavuz Oğhan Manisa'da Okurlarıyla Buluştu

Gazeteci Yavuz Oğhan Manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kent Söyleşileri ve İmza Günü'nde Yavuz Oğhan, demokrasi mücadelesi ve basın özgürlüğü konularında değerlendirmelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Söyleşileri ve İmza Günü etkinliğinde gazeteci Yavuz Oğhan, Manisalılarla bir araya geldi. Oğhan, ülkenin demokrasi mücadelesi, basın özgürlüğü ve güncel gelişmeler üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Basın Özgürlüğü Konuşuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehit Tiyatrosu Uğur Mumcu Sahnesi'nde düzenlenen etkinlikte Yavuz Oğhan, demokrasinin kurumsallaşma sürecinden basın üzerindeki baskılara kadar geniş bir perspektifte değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'de gazeteciliğin dönüşümünü, toplumsal muhalefetin dinamiklerini ve güncel siyasal gelişmelerin medya üzerindeki etkilerini örneklerle anlattı. Söyleşi ve imza günü programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Kılıç ve Ulaş Aydın, daire başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kitap Geliri Gençlere Destek Olacak

Söyleşi sonunda Yavuz Oğhan, "Millete Emanet" isimli kitabını okuyucuları için imzaladı. Gazeteci, kitabının tüm gelirlerinin, 19 Mart sürecinde mağdur edilen gençlere aktarılacağını belirtti. Bu nedenle kitabın sadece bir anlatı değil, aynı zamanda dayanışma ve gençlere destek amacı taşıyan bir eser olduğunu ifade etti.

Manisalılardan Sıcak Karşılama

Programın sonunda Manisalılarla sohbet eden Yavuz Oğhan, kentte gördüğü ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Manisa'da çok sıcak bir ortamda buluştuk. Demokrasi, özgürlük ve gelecek umudunu konuştuğumuz keyifli bir akşamdı" dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Mersin'de DMD Hastası Genç, Polis Ekiplerinin Ziyaretiyle Hayaline Yaklaştı

Eyyübiye'de Ramazan Sofraları Binlerce Kişiyi Buluşturuyor

Manavgat'ta Ramazan Sofraları Birlik ve Beraberliği Güçlendiriyor

Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt'tan 8 Mart Mesajı: Kadın Güçlenirse Çorlu Güçlenir

Haliliye'de Kaçak İmalathanede 5 Ton Son Kullanım Tarihi Geçmiş Gıda Ele Geçirildi

Çorlu'da Deprem Haftası'nda Afet Farkındalık Etkinlikleri Düzenlendi

Kocasinan'da Camiler Ramazan'da Gül Suyu ile Temizleniyor

Nilüfer Belediyespor, Süper Lig Lideri Beşiktaş'ı Deplasmanda Yendi

Nilüfer'de Siyasi Görüşler Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Nilüfer Ramazan Sokağı'nda Kars Kültürü Tanıtıldı

ASMALLWORLD, Türk Hava Yolları ortaklığıyla küresel havayolu üyeliklerini genişletiyor

İpekyolu Belediye Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Kutladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Filistinli Öğrenci Birliği Heyetini Kabul Etti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Devam Eden Yatırımları Yerinde İnceledi

Eyyübiye'de Altyapı Sonrası Yol ve Park Yenileme Çalışmaları Sürüyor