Fatih Erbakan adaylıktan çekildi... Cumhur İttifakı'na katıldı

Fatih Erbakan adaylıktan çekildi... Cumhur İttifakı

Fatih Erbakan adaylıktan çekildi... Cumhur İttifakı'na katıldı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılma kararı alarak, adaylıktan çekildiğini basın açıklamasıyla duyurdu. Erbakan, "Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık" dedi.

ANKARA (İGFA) -  Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılma kararı sonrası basın açıklaması yaptı.

Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle Külliye'de bir araya geldiklerini ifade ederek, "Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık. Partimizin taleplerinin iktidar olunması halinde uygulanacağı konusunda bizzat Cumhurbaşkanı ile anlaşmaya vardık. Karşı bloğun (Millet İttifakı) ülkemize fayda sağlamayacağını görmemiz de bu kararı almamızda etkili oldu.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi sonlandırdık" dedi.

"Yeniden Refah tüm seçim bölgelerinde yine kendi amblemimizle kendi adaylarımızla ancak Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girme kararı almış bulunuyoruz" diyen Erbakan, "Sayın Cumhurbaşkanımız da önümüzdeki hafta genel merkezimize ziyarette bulunacaklar, kamuoyuna açıklamalarda bulunacağız. Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Bir kez daha destekleyenlere teşekkür ediyorum" diye konuşarak mutabakat metnini basına gösterdi.


Haber Kaynak : İGFA

Sibel Can'ın yeni klibi Harbiye'de görücüye çıkacak

Harbiye'de yaz klasiği... Kenan Doğulu'dan efsane performans

Türk doğal taşı, Rüya Akyol tasarımıyla İtalya sahnesinde

New York’ta İmamoğlu ve tutuklu isimlere protesto

Nevşehir'de 15 Temmuz coşkusu

Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nda 18 finalist belli oldu

Deniz ve havuzda göz sağlığını korumak için uzmanından öneriler

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 4 trilyon TL'ye yaklaştı

Bahçeli DEM heyetini kabul etti

Yaz serinliği göz sağlığınızı tehdit etmesin: 6 koruyucu öneri

'Narkokapan-Adana 2'de 130 torbacı yakalandı!

Yaz tatilinin gizli tehlikesi: Yüzücü kulağı!

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!