Fahrettin Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonunu dünyaya aktarıyoruz

Fahrettin Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonunu dünyaya aktarıyoruz

Fahrettin Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonunu dünyaya aktarıyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "2023-2024 Değerlendirme ve Vizyon Toplantısı"nda yaptığı konuşmada "Hakikat savaşı verirken değerlerimizi, global sorunlara yaklaşımlarımızı ve 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzu da dünyaya aktarıyoruz" dedi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "2023-2024 Değerlendirme ve Vizyon Toplantısı"nda, kurumun geçen yıl yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi, gelecek dönem hedeflerini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde de yer alan habere göre,  stratejik iletişim ve kriz yönetimi politikalarının belirlenmesi, hayata geçirilmesi ve koordinasyonu gibi kritik görevler üstlendiğini vurgulayan İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncelikleri doğrultusunda ulusal iletişim politikasını uygulama, devlet iletişiminin koordinasyonunu sağlama ve söylem birliğini tesis etmenin de görevleri arasında yer aldığını aktardı.

Kamu kurumları için kamusal iletişimin standardını belirleme ve Türkiye ile ilgili her alanda kamu diplomasisi faaliyetlerini yürütmenin de sorumluluk alanlarına girdiğini belirten İletişim Başkanı Altun, iletişimin tüm imkânlarını kullanarak devlet-millet birlikteliğinin tesisi için çalıştıklarını vurguladı.

İletişim Başkanı Altun, kurumun çalışmalarında şeffaflık, hakikat, vicdan ve yenilikçilik ilkelerini benimsediklerinin altını çizerek, "Doğru, etkili ve nitelikli bir medya ekosisteminin inşasına katkı sağlayarak, dezenformasyonla mücadele ve Türkiye markasının güçlendirilmesi, başkanlığımızın temel hedefleri arasında yer alıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Dijital medyanın risklerine karşı kamunun ve toplumun savunulmasına özel önem verdiklerini bildiren İletişim Başkanı Altun, kimsenin düşmanı olmadıklarını ancak bir hakikat savaşı verdiklerini belirterek, Türkiye Yüzyılı'nın 'İletişimin Yüzyılı' olması için mücadele ettiklerini söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Mardin Büyükşehir Belediyesi 65 Yaş Üstü Vatandaşlar İçin Sağlıklı Yaşam Çay Saati Düzenliyor

Eyüpsultan Belediyesi, Karadolap Mahallesi'nde Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Bolu Belediyesi, Çevre Temizliği Denetimlerinde Yapay Zekâ Sistemini Devreye Aldı

Eyyübiye'de Gençlere Eğitim Desteği ve Yeni Merkez Müjdesi

Mardin'de Çocuklara Yönelik Doğa ve Hayvan Sevgisi Etkinliği Düzenlendi

Bolu'da ibadethanelerin temizliği için protokol yenilendi

Mazıdağı'nda İçme Suyu Sorunu Çözüldü

İZMEK, Altı Yeni Mahallede Kurs Merkezleri Açtı

Şahinbey Belediyesi, Sınava Hazırlanan Öğrenciler İçin Eğitimci Buluşması Düzenledi

Bakan Göktaş, Hayırda Yarışanlar Buluşması'nda Konuştu

İzmit'te Dünya Engelliler Günü'nde Ortak Yaşam ve Erişilebilirlik Vurgusu Yapıldı

Karatay Belediyesi Şeb-i Arus'ta Sıcak İkramlarla Misafirleri Ağırlıyor

Tepebaşı ve Altıeylül Belediyeleri Kardeş Şehir Protokolü İmzaladı

Bakan Tunç'tan 17-25 Aralık Açıklaması: Milli İrade Üzerinde Güç Tanımıyoruz

İzmit Belediyesi, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nü Etkinliklerle Kutlayacak