Eyüpsultan'da 60 Yaş Üstü Kadınlara Özel Güç ve Hikâye Semineri

Eyüpsultan

Eyüpsultan Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü kapsamında Emekliler Lokali'nde 60 yaş ve üzeri kadınlara yönelik 'Yaş Alan Kadınlar, Güçlü Hikâyeler' semineri düzenledi.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Birimi, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 60 yaş ve üzeri kadınlara yönelik özel bir seminer gerçekleştirdi.

Deneyimlerin Gücü Konuşuldu

Emekliler Lokali-Hafıza Kafe'de düzenlenen "Yaş Alan Kadınlar, Güçlü Hikâyeler" başlıklı seminere, ESADEM'de görevli psikolog Sema Yıldız konuşmacı olarak katıldı. Yıldız, güç kavramını ele alarak kadınların yaş alma sürecinde kazandıkları içsel gücü, yaşam deneyimlerinin değerini ve anıların kimlik üzerindeki etkisini anlattı.

Katılımcılar Kendi Hikâyelerini Paylaştı

Seminerde, katılımcı kadınlar da kendi yaşam hikâyelerini paylaşarak etkinliğe aktif katkı sağladı. Etkileşimli geçen programda, yaş aldıkça biriken deneyim ve anıların bireysel gücü nasıl beslediği üzerinde duruldu.

Belediye Hizmetleri Tanıtıldı

Etkinlik kapsamında ayrıca, Kadın Çalışmaları Birimi ve Gerontoloji Birimi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi. Katılımcılara, birimler tarafından sunulan hizmetler detaylı şekilde tanıtıldı.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Kepez'de Mahalle Sakinleri İftar Sofrasında Buluştu

Keçiören'de Özel Gereksinimli Bireyler ve Aileleri İftarda Buluştu

Keçiören'de Çubuk, Kalecik ve Akyurtlu Vatandaşlarla İftar Buluşması

Kepez'de 'Kadın Yaşamdır' Paneli: Eşitlik, Emek ve Dayanışma Konuşuldu

Kayseri'de Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri Başladı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, 8 Mart'ta Semt Pazarında Kadınları Ziyaret Etti

Eyüpsultan'da 60 Yaş Üstü Kadınlara Özel Güç ve Hikâye Semineri

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Barosu Mahallelerde Kadınlara Hukuki Haklarını Anlatıyor

Alanya'da Yerleşik Yabancılar Ramazan İftarında Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, Çaykur Rizespor'un İftarında Konuştu

Tepebaşı'nda Kadınlar 8 Mart'ı Su Cimnastiği ile Kutladı

Pamukkale'de Cami Şadırvanları Yenilenerek Su Tasarrufu Sağlandı

Bakan Göktaş, BM'de Bölgedeki Gerilimden Endişe Duyduklarını Açıkladı

Meram Belediyespor Okçuluk Turnuvasında İki Madalya Kazandı