Eskişehir'de Kız Çocukları ve Babaları İlk Dans Heyecanı Yaşadı

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocukları ve babaları için özel bir dans atölyesi düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Kız çocuklarının babalarıyla özel anılar biriktirmesi amacıyla düzenlenen "ilk dans" atölyesi, Sanat Sokağı Fuaye Alanı'nda yoğun katılımla yapıldı.

Unutulmaz Anlar

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi tarafından organize edilen etkinlikte, 7-12 yaş aralığındaki kız çocukları ve babaları müzik eşliğinde dans etti. Atölye çalışmasına katılan aileler hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşadı.

Farkındalık Mesajı

Etkinlikte konuşan Çocuk Hakları Birimi Sorumlusu Tansu Uzun, "Kız çocuklarımızın farkındalık kazanması ve babalarıyla unutulmaz anılar biriktirmesi için bu etkinliği düzenledik. Bu özel günde ilk danslarını en sevdikleriyle yapsınlar istedik." ifadelerini kullandı.

Anlamlı Gün

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Selim Öztop, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nün Birleşmiş Milletler tarafından kız çocuklarının maruz kaldığı eşitsizliklere dikkat çekmek amacıyla ilan edildiğini hatırlattı. Öztop, "Bu anlamlı gün kapsamında farkındalık oluşturacak etkinlikler düzenledik. Bugün burada güzel bir akşam yaşadık." dedi.

Teşekkür Plaketi

Atölye sonunda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Selim Öztop, etkinliğe destek veren Tango Eskişehir Kursu'na katkılarından dolayı plaket takdim etti.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Ulaştırma Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Van'da Kar Yağışı Sonrası Ulaşım İçin Yoğun Mesai

Eskişehir'de Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Dijital Platform Kuruldu

Diyarbakır'da YKS'ye ilk kez girecek öğrencilere sınav ücreti desteği

Pendik'te Esenyalı-Kemiklidere İmar Uygulaması Tamamlandı

Sinop İnceburun Spor Kulübü Yönetimi, Belediye Başkanı Metin Gürbüz'ü Ziyaret Etti

Aksaray Bilim Merkezi'ndeki TÜBİTAK Sergi Salonu'na Öğrencilerden Yoğun İlgi

Kayseri'de Elektrikli Ulaşım Yatırımlarına Hız Verildi

AK Partili Büyükgümüş, Aksaray Belediye Başkanı Dinçer'i Ziyaret Etti

Diyarbakır'da Mardin Yolu'na Kapsamlı Peyzaj Düzenlemesi

Van'da Kar Mücadelesi: 292 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Koli Ver' Kampanyası Ramazan'da Devam Ediyor

Altınordu'da Üreticilere 2.4 Milyon TL Destek

Kulp'ta Kar Nedeniyle Kapanan Kırsal Yollar İçin Temizleme Çalışması Başlatıldı

DEM Parti'den Kayyım Uygulamalarına Tepki: Eşbaşkanlar Görevlerine Dönmeli