Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi'nde

Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi

Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi'nde

Eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel düzenlenen basın toplantısıyla Ümit Özdağ'ın Genel Başkanlığı'ndaki Zafer Partisi’ne katıldı.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özdağ, Adana Mutabakatını imzalayan hükümetin Devlet ve Dışişleri Bakanı olan Şükrü Sina Gürel'in Zafer Partisine katıldığını duyurdu.

Toplantı sırasında Ümit Özdağ’ın yanında bulunan eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel, CHP’den istifa ederek, Zafer Partisi’ne katıldığını açıkladı.

ŞAM İLE GÖRÜŞMELERİ BAŞLATIYORUZ

Öte yandan düzenlenen basın toplantısında Ümit Özdağ, "Anadolu Kalesi" projesiyle Türkiye'de yaşayan "8 milyon sığınmacıyı" ülkelerine geri göndereceklerini ve bu kapsamda hazırlıklar yaptıklarını söyledi. Özdağ, bu kapsamda Zafer Partisi olarak Şam Hükümeti ile sığınmacı ve kaçakların geri dönüşü için görüşme sürecini başlatacaklarını belirterek, parti yetkilileri ile Suriye Dışişleri Bakanlığı'nın ilk görüşmeyi yarın (20 Nisan Çarşamba) yapacağını ve daha sonra Gürel başkanlığında bir heyetin diplomatik temas sürecini başlatacağını belirterek, bu sürecin çok taraflı diplomasiyle yürütüleceğini kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Muş Sanayi Sitesi'nde Yol ve Altyapı Sorunu Çözüldü

Muş Belediyesi'nden 25 Kasım'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Etkinliği

Nevşehir Belediyesi SK ve Galatasaray Sutopu Kadın Takımları Hazırlık Maçında Buluştu

Galatasaray Sutopu Kadın Takımı Nevşehir Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Ahmet Minguzzi Anısına Skate Park Açıldı

Kemer Belediyesi ile Vakıfbank arasında personel promosyon sözleşmesi imzalandı

Taşkuyucak Mahallesi'nin Su Sorunu Sondaj Çalışmasıyla Çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Diplomasisi Zirvesi'nde Yer Aldı

Manisa'da Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'nda Ücretsiz Tarama

Manisa'da Atık İlaçlar Toplanarak Bertaraf Edilecek

Gümüşhane Belediyesi Su İndirimi İçin Son Başvuru Tarihi Açıklandı

Gümüşhane Belediye Başkanı, Taşdelen ve Dabağ Çiftinin Nişan Töreninde Yer Aldı

Gümüşhane Belediye Başkanı, Türk Eğitim-Sen 8. Olağan Genel Kurulu'nda

Kütahya Turizm Master Planı'nın ilk değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Denizli Opera ve Bale Günleri 'Kuğu Gölü' ile Sona Erdi