Erzurum'da yaralanan vatandaşlarla Rize'de buluştu

Erzurum

Erzurum'da yaralanan vatandaşlarla Rize'de buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da provokatörlerin taşlı saldırısında yaralanan Erzurumlu vatandaşlardan bazılarıyla Rize’de buluştu.

RİZE (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, provokatörlerin taşlı saldırısında yaralanan Erzurumlu vatandaşların üçüyle Rize’de buluştu.

Başkan İmamoğlu, “Bu olan işin ne Erzurum'la bir ilişkisi var ne bizim insanımızla. Kışkırtılan, tabiri caizse azmettirilen bir insan grubunun yaptığı bir ayıptır” dedi.

Buluşmaya, zamanında iktidar kanadında siyaset yaptığını belirten yaralı Tülay Gıcırkan’ın “Beni üzen şey; başıma gelen taş değil de benim bayrağıma atılan taş ve bana hastaneye giderken ikinci sınıf muamelesi yapılmasıydı. Sanki ben PKK'ymışım gibi muameleyi yapmaları beni çok üzdü, çok yaktı. Ben böyle bir şeyi hak ettiğimi zannetmiyorum. Biz, Nene Hatunların torunlarıyız. Bu ülkeyi canla, başla, edeple kazanmış insanlarız” sözleri damga vurdu.

Başkan İmamoğlu, “Erzurum’a yolunuz düşerse, bekleriz” diyen yaralılar ve yakınlarına, “Geleceğim. 15 Mayıs’tan sonra, ilk ziyaretlerimden birini Erzurum’a yapacağım” yanıtını verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Kahramanmaraş'ta Özel Gereksinimli Vatandaşlara 160 Adet Ekipman Desteği

Kayseri'de Oruçreis Kentsel Dönüşümü'nün Çevre Düzenlemesi Hızla İlerliyor

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Üçpınar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Efsanelerle İpek Sergisi Eskişehir'de Açıldı

Eskişehir'de Çocuklar Yerel Demokrasiyi Atölyede Deneyimledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı'nda Turizm Tesisi İçin İhale Açtı

KİPTAŞ BU KEZ MALTEPE’DE KURTULUŞ APARTMANI’NI YENİLİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Personeline Yapım İşleri Eğitimi Verildi

Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın 'Aşk Listesi' Oyunu Prömiyer Yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay: 'Türkiye küresel bir güç haline geldi'

Çanakkale'de Çöp Konteynerleri Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor

Altınordu'dan Kıbrıs Gazilerine Anlamlı Gezi

Altınordu Belediyesi, Ankara'daki Ordu Tanıtım Günleri'nde Hemşehrileriyle Buluştu

3. Telif Hukuku Akademisi, Konya'da Gerçekleştirildi

KOMEK'in 17. Altın Dokunuşlar Festivali Yoğun İlgi Görüyor