Erdoğan: Terör örgütünün NATO'ya girişine 'evet' diyemeyiz

Erdoğan: Terör örgütünün NATO

Erdoğan: Terör örgütünün NATO'ya girişine 'evet' diyemeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güvenlik örgütü olan NATO'ya terör örgütünün alınmasına 'evet' diyemeyeceklerini söyledi.

İSTANBUL (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve TİM Başkanı İsmail Gülle de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin, "Bugün Hollanda Başbakanı'yla geniş bir görüşme yaptım. Yarın İngiltere, Finlandiya ile görüşmelerimiz olacak. (NATO Genel Sekreteri) Stoltenberg'le de olacak" dedi.

PKK'yı terör örgütü olarak kabul eden Avrupa ülkelerinin YPG'yi böyle görmediğini ve bu örgütlere "kendi parlamentolarında konuşmalar yaptırdıklarını" söyleyen Erdoğan, "NATO'nun teröre karşı hassasiyetlerini biliyorsak, bir güvenlik örgütü olduğunu biliyorsak, NATO'ya böyle bir terör örgütünün alınmasına biz 'evet' diyemeyiz. İsveç için de Finlandiya için de aynı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/tcbestepe/status/1527604829245284357

Haber Kaynak : İGFA

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!