Erasmus öğrencileri Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde

Erasmus öğrencileri Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde

Erasmus öğrencileri Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin “Çocuklar bilim ve sanatla buluşsun, bu topraklar yeni Aziz Sancarlar çıkarsın” mottosuyla hayata geçirdiği Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi, Erasmus programı kapsamında İtalya ve İspanya’dan gelen öğrenci ve öğretmenlere ev sahipliği yaptı.Ziyaret, farklı kültürlerden gelen öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sunarken Beylikdüzü’nün bilim ve sanat alanında öncü bir şehir olma hedefini bir kez daha gözler önüne serdi.

İSTANBUL (İGFA) - Yaşar Acar Fen Lisesi tarafından yürütülen Erasmus Öğrenci Değişimi Programı kapsamında İtalya ve İspanya'dan gelen öğrenciler, Beylikdüzü Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’ni gezerek bilim ve sanatla dolu bir deneyim yaşadı.Öğrenciler, bilim ve sanatla iç içe geçen bu alanlarda keyifli vakit geçirirken bol bol hatıra fotoğrafı çekti.Ziyaret, farklı kültürlerden gelen öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sunarken Beylikdüzü’nün bilim ve sanat alanında öncü bir kent olma hedefini bir kez daha gözler önüne serdi.

ÇALIK: BEYLİKDÜZÜ’NÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI

Beylikdüzü Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, merkezin evrensel bilime ve sanata katkı sağlayan bir yer olacağını vurguladı. Başkan Çalık, “Bu özel merkez, bilimin ve sanatın evrensel anlamını kentimizde yaşatacak. Beylikdüzü’nün dünyaya açılan kapısı olacak” dedi. Başkan Çalık, öğrencilerle sohbet ederek bilime olan ilgilerini artıracak projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

Narin Güran Davası araştırma konusu oldu... O davada verilen cezalar adil mi?

Evsizler İstanbul'da misafir ediliyor

Kadınlar da Yumurtalık Kanserine Dikkat!

Başkan Mesut Ergin'den Ankara çıkarması

Kamuran Akkor ve Selami Şahin’den duygu dolu anlar

Berkay ile eşinden sevgililer günü pozu!

Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Kayseri'yi tanıtacak

21 ilde 'Gürz'de 164 gözaltı;!

AKOM'dan şiddetli hava koşulları hakkında uyarı!

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Filistin için teklifimizi sunacağız

Yapay zekaya ne kadar güvenilir? Nasıl güvence altına alınır?

AKOM'da kış tatbikatı... Yeni sistem araçlar test edildi

Seda Sayan'dan 'Örfi Bilgin iddialarına' açıklama

İstanbul Beylikdüzü beslenme saati uygulamasında yeni dönem başladı

İstanbul Bakırköy eğitime desteği artırıyor