GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

En çok konuşulan başkanlar kim?

En çok konuşulan başkanlar kim?

En çok konuşulan başkanlar kim?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yapılan araştırmaya göre, ‘Şubat 2025’te En Çok Konuşulan Büyükşehir Belediye Başkanları’ arasında beşinci sırada yer aldı. Sıralamanın başını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çekti.

BURSA (İGFA) - MTM Medya Takip Merkezi’nin internet, sosyal medya, televizyon ve yazılı basını kapsayan 10 bini aşkın kaynak üzerinden yaptığı araştırmaya göre, Şubat 2025, belediye başkanlarının projeleri, kararları ve siyasi açıklamalarıyla geniş yankı uyandırdığı bir ay oldu.

Özellikle ulaşım, su yönetimi, kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri vatandaşların günlük yaşamına doğrudan etki eden konular olarak öne çıktı.

Söz konusu dönemde birinci sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer alırken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 41 bin 917 kez konuşularak beşinci sırada yer aldı.

Başkan Bozbey, özellikle ulaşım projeleri ve kentsel dönüşüm planlarıyla gündeme geldi. Başkan Bozbey’in duyurduğu projeler olumlu karşılandı.

İşte o araştırmada sıralamalar:


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: en çok konuşulan başkanlar kim?

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım