Emniyet ve Jandarma'dan eş zamanlı 'tombala'

Emniyet ve Jandarma

Emniyet ve Jandarma'dan eş zamanlı 'tombala'

Emniyet ve Jandarma koordinesinde gerçekleşen 'Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri' uygulamasında aranan 533 şahıs yakalanırken, çok sayıda kumar oynanması için materyale el konuldu.

ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde; “Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri” uygulaması gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden alınan bilgiye göre, ülke genelindeki uygulama, 8 bin 763 ekip, 30 bin 361 personelin katılımıyla yapıldı.  Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri uygulamasında; 21.031 iş yeri ve 436 dernek kontrol edildi, 533 aranan şahıs yakalandı, 47 şahıs gözaltına alındı.

Uygulamada; 146 şahıs hakkında adli, 405 şahıs hakkında idari işlem yapıldı ve para cezası uygulanırken 123 umuma açık işyeri ve derneğe idari işlem yapıldı. 15 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 251 adet mermi, 1 adet kurusıkı tabanca ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uygulama sonucunda 7 adet oyun ve kumar makinesi, 7 adet tombala makinesi ile kumar oynatmak amaçlı dövüştürülen 8 adet horoz ve kumar oynanması için kullanılan çok sayıda materyale el konuldu.

Emniyet'ten yapılan açıklamada, "Türk Polis Teşkilatı olarak genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" denildi.


Haber Kaynak : İGFA

Diyarbakır'da Halk Ekmek Fabrikası'nda Fırın Montajı Başladı

SAMEK Atölyelerinde Çocuklar ve Gençler Üretimle Buluştu

Sakarya'da Sömestr Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Nallar: Kentsel Dönüşüm Önceliği Yüksek Katlı Binalar Olmalı

Altınordu'da Kar Mücadelesi: 1.668 Kilometrelik Yol Ağında 7/24 Çalışma

Gölhisar Belediyesi, Duyuruları 'Cepte Anons' Uygulaması İle Cep Telefonuna Gönderecek

Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu'nun İkinci Toplantısı Gerçekleştirildi

Kepez'de Kayıt Dışı Seyyar Satıcı ve Dilencilere Yönelik Ortak Denetim

Kahramanmaraş'ta Anaokulu Öğrencileri Masal Dinletisiyle Buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2026 İlan ve Reklam Vergisi Takvimini Açıkladı

Toroslar Belediye Başkanı, Doğal Yaşam Alanlarının Mali Yüküne Dikkat Çekti

Göktaş: Kamuda 13 Bin 385 Görme Engelli Vatandaş İstihdam Edildi

Konya'da Kar Mücadelesi: 31 İlçede 1.885 Personel ve 790 Araçla 24 Saat Hizmet

Altınordu'da 8 Yıldır Atıl Kalan Yer Altı Otoparkı Yenileniyor

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Temizlik Personeline Yönelik Müdahaleyi Kınadı