EMEKÇİLER KAZANDI İŞTEN ÇIKARILAN SENDİKA ÜYELERİNE 16 MAAŞ TAZMİNAT

EMEKÇİLER KAZANDI İŞTEN ÇIKARILAN SENDİKA ÜYELERİNE 16 MAAŞ TAZMİNAT

Türk İş Konfederasyonu Tekirdağ il Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kazancı Holding Aksa Jeneratör işyerinde sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan 25 kişi hakkında açıklamalarda bulundu.

ENVER GÜLER

EKİP HABER - Türk İş Konfederasyonu Tekirdağ il Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kazancı Holding Aksa Jeneratör işyerinde sendikaya  üye oldukları için işten çıkarılan 25 kişi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan  Koçak açıklamasında, "Değerli emekçilerimiz, sendika üyeliği anayasal haktır. Üye olmaktan korkmayın" dedi.

Başkan Koçak, "Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak liderliğinde teşkilatlanma faaliyeti yürüttüğümüz sırada işveren tarafından sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan 25 arkadaşımız, mahkeme kararıyla 16 brüt maaş tutarında sendikal tazminat kazandılar Biz Türk Metal Sendikası  olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada  üyelerimizin ve emekçi kardeşlerimizin yanındayız," dedi.

 



Simge’nin sahnesinde Sezen Aksu imzası! Akustik konser serisini Bostancı’da başlatıyor

Kurtuluş Kuş “Mest of ArabesQ” konser serisine başlıyor

Hızlı çözüm vadeden şok diyetlere dikkat! 

Gençler ailelerini yazacak... Son başvuru 6 Şubat

Simge'nin sahnesinde 'Sezen Aksu' imzası

Kurtuluş Kuş 'Arabesk'e mührünü vuruyor

İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi Bahar Dönemi Kayıtları Başlıyor

Ünye Belediye Başkanı Tavlı, Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarıyla Buluştu

Meteoroloji uyardı! Fırtına ve çığ tehlikesine dikkat!

Niğde'de JAK Timleri Tarafından Jandarma Personeline Enkazda Arama Kurtarma Eğitimi Verildi

Nilüfer'de Filistin Sinema Günleri başladı, 'Büyük Gelen Palto' özel gösterimle izleyiciyle buluştu

Kocasinan'da Yoğun Kar Yağışı Sonrası Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı Yayımladı

Aksaray'da İzinsiz Reklam Tabelalarına Müdahale: 62 Totem Kaldırıldı