Elektrik zammı yargıya taşındı!

 Elektrik zammı yargıya taşındı!

Elektrik zammı yargıya taşındı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, EPDK kararının iptal edilmesi ve yürütmesinin hemen durdurulması talebi ile Danıştay'da dava açtıklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektriğe yapılan fahiş zammı yargıya taşıdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet tarihinin en büyük zammına dönüşen EPDK kararının iptal edilmesi ve yürütmesinin hemen durdurulması talebi ile Danıştay'da dava açtıklarını duyurdu.

Yeni yılın ilk gününde tüm vatandaşları mağdur eden, hayat pahalılığı karşısında yalnız bırakan, elektriğe yapılan hukuksuz zamlara Türk yargısının hukuksal zeminde izin vermeyeceğine inandığını belirten Akın, "Kademeli tarife adı altında elektrikte tarihin en büyük zammını yaptılar. 'Kademeli tarife bir sosyal tarife olmalıdır' diye söyledik. Kanun çıktı, peki EPDK ne yaptı? Kademeli tarifeyi kademeli zamma dönüştürdüler. Elektrik faturalarına yüzde 127'ye varan fahiş zam yapıldı. Bu fahiş zam asla kabul edilemez" dedi.

https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1479000638612815874

Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: elektrik zammı yargıya taşındı!

Aybüke Albere'den kulis fotoğrafını imalı kullananlara hukuki süreç

Sıcaklıklar kış değerlerine geriliyor! Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Özel'e bir tepkide Bakan Tunç'tan

Kartingte görkemli sezon açılışı... İkincisi Mayıs'ta İstanbul'da

Okullar dijital çağa uyum sağlıyor

Akciğer kanseri için belirli kişilerde yıllık tarama şart

Ramazanda en çok tercih edilen teknoloji ürünleri oldu

İstanbul Saraçhane'de OZBİ konseri ilgi gördü

TOFAŞ ligde Anadolu Efes’e konuk oluyor

En çok ihracat plastik sektöründen geldi... Sektörün üç aylık verisi 2,5 milyar dolar

İBB Kültür'ün 'Sanat Rotası'na Nisan'da da devam

İstanbul'da 'Özgürlük ve Demokrasi Şenliği'nde son gün

Sibel Can'dan görkemli geri dönüş

CHP'de olağanüstü kurultay günü... Üç aday yarışıyor

Bu tür pozisyonlar fıtığa neden oluyor!