Ekrem İmamoğlu'ndan 28 Mayıs mesajı

Ekrem İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu'ndan 28 Mayıs mesajı

İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Spor İstanbul tarafından düzenlenen ‘Engelliler Haftası Spor Şöleni’nde yüzlerce çocukla bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Çocukların yoğun ilgisi altında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hep birlikte mutlu ve huzuru yaşayabilmek için, birbirimizin halinden anlamamız lazım. Eğer halden anlamazsak, gerisi zorlaşır. Halden anlarsak, birbirimize destek olur, birbirimizi anlayışla karşılarız. İnsanların birbirine sevgiyle, anlayışla yaklaşması, kurumların da buna özenle çalışması çok önemli.

Hep birlikte, Avrupa'nın en büyük şehrini, eşit ve adaletli bir şekilde paylaşabileceğimiz bir süreci var edeceğiz. İstanbul'da çok özenli ve özel çalışmalar yürütüyoruz. Bu özenli ve özel çalışmaları, inşallah 28 Mayıs'tan sonra, sizlerin desteğiyle bütün Türkiye'ye hep birlikte kazandıracağız” dedi. Katılımcı çocukların, konuşmasının ardından İmamoğlu’nun etrafını sarması, renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ekrem imamoğlu'ndan 28 mayıs mesajı

10. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler projeleriyle yarıştı

PTT AŞ Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Seda Sayan’ın sorusuna Özgür Aras’tan polemik yaratacak cevap

TTYD'de Oya Narin'e güvenoyu

Bursa Nilüfer'de en iyi kitap kapağı tasarımlarına ödül

Nükleer enerji temiz enerji kaynağı mı?

Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali başladı

“Balığın Karnında” sergiye açıldı

Geçici kapatılan İSPARK otoparkları açıldı

Genç karateci Türkiye’nin gururu oldu

Her 100 kişiden biri şizofren mi?

Aksiyon filmleri artık burada çekilecek

Ege ve Marmara'ya toz taşınımı uyarısı

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu