Eko-Okullar 2025-2026 Eğitim Yılı Koordinatör Toplantısı Gerçekleştirildi

Eko-Okullar 2025-2026 Eğitim Yılı Koordinatör Toplantısı Gerçekleştirildi

Tepebaşı Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında düzenlenen toplantıda 41 okulun temsilcisi bir araya geldi, 23 okula Yeşil Bayrak takdim edildi.

Tepebaşı Belediyesi'nin paydaşı olduğu Eko-Okullar programı kapsamında koordinatör öğretmenler ve idareciler toplantısı düzenlendi.

Yoğun Katılımlı Toplantı

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün paydaşı olduğu Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okullar'ın 2025-2026 eğitim yılı koordinatör öğretmenler ve idareciler toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Koordinatörden Önemli Açıklamalar

Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem, 41 okulun koordinatör öğretmenleri, idarecileri ve ilgili müdürlük temsilcileri katıldı. Toplantı, Erdem'in açılış konuşması ve çalışmalar üzerine sunumu ile başladı. Erdem, "Tepebaşı Belediyesi 1999 yılından bu yana Eko-Okullar programına Türkiye genelinde aktif destek veren ve programın yürütülmesinde Eskişehir Eko-Okullar İl Koordinatörlüğü'nün paydaşı olan tek belediye olma özelliğine sahiptir. 2025-2026 eğitim yılında da farklı çalışmalara imza atacağız. Çevre bilincine yine dikkat çekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yeşil Bayrak Ödülleri

Yeşil Bayraklar takdim edildi

Protokol konuşmalarının ardından Haziran ayında Yeşil Bayrak almaya hak kazanan 23 okula bayrakları takdim edildi. Yeşil Bayrak alan okullar arasında Adalet İlkokulu, Ata Ortaokulu, Cemal Ererdi Anaokulu, Fidanlar Anaokulu, Hürriyet İlkokulu, İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu, Lamia Dayanç Anaokulu, Meserret İnel İlkokulu, Milli Zafer İlkokulu, Nermin Özdemir Anaokulu, Özel Atayurt İlkokulu, Özel Bilnet Eskişehir İlkokulu, Özel Çağfen Koleji, Özel Çocuk Şehir'i Anaokulu, Özel Eskişehir Modern Bilimler Akademisi (MBA) Ortaokulu, Özel Sümer Anaçağ Anaokulu, Özel Şehir Koleji İlkokulu, Plevne Özel İdare Ortaokulu, Sabri Kılıçoğlu Ortaokulu, Şehit Onur İlkhan İlkokulu, Uluönder Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Vilayetler Hizmet Götürme Birliği Anaokulu yer aldı.

Yeni Dönem Hazırlıkları

Toplantıda yeni katılan okul öğretmenleri kendilerini tanıtırken, Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem yenilenen Eko-Okullar programı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Spor Eğitimleri Devam Ediyor

KADIN EMEĞİ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

İBB'NİN ÜCRETSİZ ALES VE DGS KURSLARI BAŞLIYOR

MARTILIGÖL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Eskişehir'de Yapraklardan 'Hoş Geldin 2026' Yazısı Oluşturuldu

Toroslar'da 11. Etap İmar Planı Onaylandı, Yatırım Alanı Oluşturuldu

Konya'da Şeb-i Arus Ziyareti: Büyükelçiler Ağırlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 190 Videoluk İSG Eğitim Arşivi Oluşturdu

KOMEK, Kadın Kooperatifleri Çalıştayı Düzenledi

Şehitkamil Belediyespor, Bahçespor'u 7-0 Mağlup Etti

Şehitkamil'de Günbulur Mahallesi'nde 7,5 Kilometrelik Yol Yenilendi

Bursa'da Bağımlılıkla Mücadele İçin Gençlerin Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

Bursa'da Akıllı Şehirler ve Elektrikli Batarya Teknolojileri Çalıştayı Düzenlendi

Şanlıurfa, 2029 Dünya Gastronomi Şehri Unvanı İçin Resmi Aday Oldu