Eker'in 'Otizmli Bireyler İş Gücünde' istihdamına PERYÖN ödülü

Eker

Eker'in 'Otizmli Bireyler İş Gücünde' istihdamına PERYÖN ödülü

Eker Süt Ürünleri'nin, Tohum Otizm Vakfı danışmanlığında 2018 yılından beri sürdürdüğü "Otizmli Bireyler İş Gücünde" istihdam modeli; PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin bu yıl 16’ncı kez düzenlediği İnsana Değer Ödülleri'nde Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi alanında Kategori Ödülü'nün sahibi oldu.

BURSA (İGFA) - İnsan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen PERYÖN - İnsana Değer Ödülleri, Shangri-La Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl 16. kez düzenlenen PERYÖN - İnsana Değer Ödülleri'nde "Otizmli Bireyler İş Gücünde" istihdam modeli ile Eker Süt Ürünleri de ödüle layık görüldü.

İş gücüne kattığı otizmli bireylerin, sürdürülebilir bir şekilde çalışmalarını kolaylaştırmak için ihtiyaç duydukları desteği sağlayan bir model olan "Otizmli Bireyler İş Gücünde", PERYÖN İnsana Değer Ödülleri'nde Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi alanında Kategori Ödülü'ne layık görüldü.

Tohum Otizm Vakfı danışmanlığında 2018'den bu yana sürdürülen model, otizmli bireylerin iş hayatında uygun koşullar sağlandığında ve bilimsel dayanaklı uygulamalar ile desteklendiklerinde bağımsız ve yüksek verimlilikle çalışabileceklerini kanıtlamayı amaçlıyor. İş modeli kapsamında, 13 otizmli çalışan Eker'de görev alıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Narin Güran Davası araştırma konusu oldu... O davada verilen cezalar adil mi?

Evsizler İstanbul'da misafir ediliyor

Kadınlar da Yumurtalık Kanserine Dikkat!

Başkan Mesut Ergin'den Ankara çıkarması

Kamuran Akkor ve Selami Şahin’den duygu dolu anlar

Berkay ile eşinden sevgililer günü pozu!

Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Kayseri'yi tanıtacak

21 ilde 'Gürz'de 164 gözaltı;!

AKOM'dan şiddetli hava koşulları hakkında uyarı!

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Filistin için teklifimizi sunacağız

Yapay zekaya ne kadar güvenilir? Nasıl güvence altına alınır?

AKOM'da kış tatbikatı... Yeni sistem araçlar test edildi

Seda Sayan'dan 'Örfi Bilgin iddialarına' açıklama

İstanbul Beylikdüzü beslenme saati uygulamasında yeni dönem başladı

İstanbul Bakırköy eğitime desteği artırıyor