GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

EGO otobüsleri kışa hazır

EGO otobüsleri kışa hazır

EGO otobüsleri kışa hazır

EGO Genel Müdürlüğü, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte filosundaki 1863 otobüsü kış koşullarına uygun hale getirdi.

ANKARA (İGFA) - Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi lastikleri değiştirilen otobüslerin, tüm kışlık bakımları da yapıldı.

EGO Genel Müdürlüğü, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Başkentlilerin yağışlı, kaygan ve karlı yol şartlarında güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaları için hazırlıklarını tamamladı.

Kent içi toplu ulaşımda hizmet veren tam 1863 EGO otobüsü kış koşullarına hazır hâle getirildi.

YAZLIK LASTİKLER VAKUMLU KIŞ LASTİKLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Zorunlu kış lastiği uygulaması başlamadan hazırlıklarını tamamlayan EGO Genel Müdürlüğü ekipleri, tüm otobüslerindeki yazlık lastikleri vakumlu kış lastikleriyle değiştirdi.

Araç Bakım Onarım Daire Başkanlığı’nın, bölge müdürlüklerindeki atölyelerinde lastik değiştirme işlemlerinin yanı sıra otobüslerin tüm kışlık bakımları da yapıldı. Bu kapsamda otobüslerin antifriz, klima ve kalorifer bakımları büyük titizlikle gerçekleştirildi.

EGO otobüslerinde yapılan tüm hazırlıklara rağmen, olumsuz hava şartlarına karşı önlem olması amacıyla arızalanan araçlar için de seyyar tamir aracı, lastik onarım aracı ve kurtarıcı araçları hazır hâlde bekletiliyor.

ÖZEL ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE UYARI 

Vatandaşların sorunsuz bir kış mevsimi geçirmesi için her türlü tedbiri alan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bulvarlarda bulunan trafik ekranları ile Başkentli sürücüleri de araçlarını kış koşullarına uygun hâle getirmeleri ve yazlık lastiklerini kullanmamaları konusunda uyarıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ego otobüsleri kışa hazır

18'inci kent lokantası Eyüpsultan'a

Türk firmaları için E-İhracat'ta küresel adım

Kayseri Büyükşehir'den amatör spora 3 milyon liralık destek

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Sinemada bugün: 6 yeni film vizyonda!

Okullar sağlık merkezine dönüşüyor! Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek bilinci artıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin haysiyet davasıdır

İstanbul'da Kent Lokantaları'nda 18. şube Eyüpsultan'a

İstanbul Beylikdüzü 23 Nisan'a hazırlanıyor

İkinci elde talep patlaması! Son iki haftada yüzde 30 artış

Evde bakım hizmetleri hayat kurtarıyor

Mehmet Mesut Çakmak, TUSAF’ın yeni başkanı oldu

İnşaat malzemesi ihracatı Şubat 2025’te geriledi

Yaş sınırlarını aşıyor! 22 Nisan gecesi Fişekhane’de büyüleyici bir gösteri…

Konya’da gençler, ülke için üretmeye teşvik ediliyor