Efsane süpürge 'GırGır' yeniden hayat buluyor

Efsane süpürge

Efsane süpürge 'GırGır' yeniden hayat buluyor

1964 yılında piyasaya sunulan ve döneminin en ikonik süpürge markası olan GırGır, günlük süpürge kategorisine yeni bir soluk getirecek.

İSTANBUL (İGFA) - 2021 yılında Arzum tarafından marka hakları satın alınan Arzum GırGır’ın ilk ürünü, 2023 yılında Arzum ailesine katıldı.

Arzum GırGır ailesinin ilk üyesi olan Arzum GırGır 2'si 1 Arada Dikey Elektrikli Süpürge hem el hem de dikey süpürge olarak kullanılabilen yapısı, farklı zeminler ve ihtiyaçlar için sunduğu birçok aparat ve temizlik başlığıyla da evlerin temizlik ihtiyacını tek başına karşılıyor.

Arzum GırGır markasının altında günlük dikey elektrikli süpürge kategorisi altında toplayacağı ve birbirinden farklı yeni eklenecek hafif ürünleri sayesinde konforlu, pratik ve kesintisiz temizliğin sembolü olacak. Kusursuz günlük temizlik için en temiz çözümü sunacak.

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, zamanında kısa sürede popülerliğini artıran ‘Gırgır Süpürge’nin günlük süpürge kategorisindeki pazar payının büyümesine büyük bir ivme kazandıracağını belirterek, "Bugün nasıl ki Arzum OKKA denince akıllara Türk kahvesi geliyorsa, GırGır denince de akıllara yeni günlük kullanıma uygun, hafif ürünleri sayesinde konforlu, pratik ve kesintisiz Arzum temizliği gelecek” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Kahramanmaraş'ta Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Görme Engelli Derneklerden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyesi afet tatbikatı gerçekleştirdi

Ankara'da Gençlik Sofraları Dört Noktaya Ulaştı

Muğla'da Kadın Şahin Polisler Kent Güvenliğinde Aktif Rol Üstleniyor

Omurganız yılların altında ezilmesin!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nden Mekke'den kentsel dönüşüm

Boğaziçi Film Festivali'nde 31 yapım seyirciyle buluşacak

Enfeksiyonlarına karşı en etkili kalkan!

Drift sezon finali İstanbul Park'ta

Manisa'da Geniş Çaplı Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Şuhut Belediye Başkanı'na Ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı, Ayşe Alkaç'ı Ebediyete Uğurladı ve Sima Perde Mağazası Açılışına Katıldı

Muş Belediyesi 4 Noktaya Üstü Kapalı Durak Yerleştirdi

Türkiye-Afrika ilişkilerini güçlendirecek zirve İstanbul’da