Edirne'de 'en iyi narkotik polisi anne' sunumu

Edirne

Edirne'de 'en iyi narkotik polisi anne' sunumu

Edirne'de polis ekiplerince “En İyi Narkotik Polisi Anne” sunumu yapıldı.

ANKARA (İGFA) - Uyuşturucu ile mücadele sürecinde toplumun desteği büyük önem taşıyor. Bu kapsamda eğitimlerini sürdüren polis ekiplerimiz, okullarda, kurs merkezlerinde ve çeşitli noktalarda verdiği eğitimlerle toplumun bilinçli olmasına katkı sağlıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan habere göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Fevzi Paşa Kurs Merkezi Eğitici ve Kursiyerlerine ’En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi hakkında sunum yapıldı.

Yapılan sunumun yanı sıra ayrıca ’Uyuma’ uygulaması hakkında da bilgi verildi.

Madde kullanımı ve bağımlılığa karşı bilgilendirme yapan ekipler, madde bağımlılığının önlenmesi ve mücadele ile ilgili izlenmesi gereken yollar hakkında sunum yaptı.

’Uyuma’ Projesi’nin bilinilirliğini arttırmak adına da çalışmalar devam ettiği belirtilen sunumda, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Uygulama , akıllı telefonlara kolayca indirilebiliyor ve anında bildirim yapılabildiğinin altı çizildi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: edirne'de 'en iyi narkotik polisi anne' sunumu

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti