Dünya Kadınlar Günü’ne özel gece koşusu

 Dünya Kadınlar Günü’ne özel  gece koşusu

Dünya Kadınlar Günü’ne özel gece koşusu

Sporda ve diğer tüm alanlarda engelleri ortadan kaldıran, ilham veren kadınlardan oluşan küresel bir kolektife ışık tutan adidas, Dünya Kadınlar Günü’nü 7 Mart günü Galataport’ta düzenlediği bir gece koşusuyla kutladı.

İSTANBUL (İGFA)- Yapılan araştırmalar, kadınların  yüzde 84’ünün karanlıkta koşmaktan tedirgin olduğunu, kendilerini sadece gündüz saatlerinde güvende hissettiklerini söylüyor. Tabuları yıkmak, imkansız görünenin aslında ne kadar mümkün olduğunu göstermek ve tüm kadınlara ilham vermek için gece gerçekleştirilen koşu 7 Mart günü saat 20.00’de Galaport’tan startla başladı. Katılımcılar Galataport Karaköy adidas mağazası önünden hareketle Eminönü-Sirkeci yönünde 2km gidiş-2km dönüş olmak üzere 4 kilometre koştular.  

Neon stciker’lar, bileklikler ve reflektörlü tişörtlerle koşan kadınlar, “gece biz de varız” diyerek renkli bir geceye imza attılar. 


Haber Kaynak : İGFA

Bursa'da 'Resimlerden Resim Beğen'diler

Ümit Özdağ'ın iddianamesi tutukluluğunun 78. gününde hazırlandı

Darüşşafaka sınavı bu yıl 25 Mayıs'ta yapılacak

Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi'ne Silivri'den mesaj

Ege Bölgesi yatırımcıların yeni gözdesi... Arsa fiyatları yükselişte

Müze ve ören yerlerinde 9 günde 1 milyonu aştık! Efes ve Göbeklitepe zirvede!

Sosyal Etki Zirvesi 2025'e geri sayım başladı

İklim Kanunu teklifine vekillerden eleştiri!

İstanbul Şişli’deki çift cinayette 'gereği yapıldı'! Şüpheliler yakalandı

İlk çeyrekte 45 milyon 'hava'dan seyahat etti!

Mudanya Belediye Başkanı'ndan Mahir Polat'a alkışlı destek

Başkan Ovalıoğlu kadın ve gençlik zirvesinde konuştu

İETT'den iki yeni garaj yatırımı

Mudanya'da gençlerden tutuklu öğrencilere 'balonlu' destek

Soğuk ve yağışlı hava hakim olacak