Don Kişot İyi Edebiyat Ödülü yarışmasına başvurular başladı

Don Kişot İyi Edebiyat Ödülü yarışmasına başvurular başladı

Don Kişot İyi Edebiyat Ödülü yarışmasına başvurular başladı

The Kitap Yayınları tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Don Kişot İyi Edebiyat Ödülü” yarışmasının başvuruları başladı. Kazanan yazara 30 bin TL ödül verilecek olan yarışmada son başvuru tarihi 29 Şubat 2024 olarak belirlendi ve sonuçlar 20 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak.

İSTANBUL (İGFA) - The Kitap Yayınları’nın, roman dalındaki kitapları ödüllendirmek amacıyla düzenlediği "Don Kişot İyi Edebiyat Ödülü" yarışması için başvurular başladı. Kazanan yazara 30 bin TL ödül verilecek yarışma için son başvuru tarihi 29 Şubat 2024 olarak belirlendi.

The Kitap Yayınları Yayın Kurulu ön jürisi ve Prof. Dr. Feyza Doyran, Prof. Dr. Gonca Gökalp Alpaslan, Prof. Dr. Harun Duman, Prof. Dr. Ali Atıf Bir ve Umut Burgaz’dan oluşan ana jürinin romanları değerlendireceği yarışmada, kazanan yazara 30 bin TL ödül verilecek. Ayrıca, ödülü alma hakkı kazanan eser, The Kitap yayınları tarafından en az 2 bin adet basılarak okurlarla buluşturulacak ve yüzde 12 telif hakkı sağlanacak.

Daha önce en az bir romanı yayımlanmış yazarın, henüz yayımlanmamış bir eseri ile başvurması gereken yarışmada, adayın yarışmaya gönderdiği eseri değerlendirme süreci boyunca yayımlaması halinde değerlendirme dışı kalacak. Kısa listeye kalan eserler ise yarışma sözleşmesini imzaladıktan sonra değerlendirmeye alınacak.

Yarışmaya başvuru için; iletisim@thekitapyayinlari.com 


Haber Kaynak : İGFA

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor