Diyarbakır'da İSG Koordinasyon Kurulu Sahadaki Uygulamaları Değerlendirdi

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 2025 yılı İSG Koordinasyon Kurulu toplantısında çalışma sahalarının güvenlik koşulları, eğitim verileri ve tatbikat sonuçları masaya yatırıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinasyon Kurulu'nun ikinci toplantısında çalışma sahalarının güvenlik koşulları, eğitim verileri, tatbikat sonuçları ve önceki kurul kararlarının uygulama durumunu ele aldı.

Kurul Üyeleri Bir Araya Geldi

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük'ün başkanlığında İSG Koordinasyon Kurulu üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri, işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanları ve çalışan temsilcileri katıldı.

İSG'nin Hayati Önemi Vurgulandı

Toplantının açılışında konuşan Genel Sekreter Gördük, Büyükşehir Belediyesi'nin kamu hizmeti sunarken taşıdığı sorumluluğa dikkat çekti. Gördük, çalışma sahalarında iş sağlığı ve güvenliğinin hayati önem taşıdığını belirterek tüm birimlerin bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade etti.

Saha Uygulamaları Analiz Edildi

Toplantıda İSG Uzmanı İsmail Kahveci, çalışma sahalarının İSG şartlarına uygun hale getirilmesi, 2025 yılı temel İSG eğitim verileri, yangın tatbikatı sonuçları ve periyodik kontrol süreçlerini içeren sunum yaptı. Sunumda ayrıca önceki dönem kurul kararlarının sahadaki uygulama sonuçları değerlendirildi.

Katılımcılardan Görüş ve Öneriler

Gündem maddelerinin ele alınması ve kararların alınmasının ardından katılımcılar görüş ve önerilerini paylaşarak toplantıya katkı sundu.


Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Adana Valiliğine Atanan Mustafa Yavuz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Mamak Belediye Başkanı Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Keçiören'de Kış Bakımı: Ağaçlar Budanıyor, Yeşil Alanlar Korunuyor

Mamak Belediyesi'nde Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Tamamlandı

Alanya'da 'Sokakta Sanat Var' Projesi İçin Jüri Değerlendirmesi Tamamlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tophane-i Âmire’yi açtı

Bilgisayar başında uzun zaman geçirenler dikkat

Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı Personeli Balıkesir ve Muğla'daki Huzurevlerini Ziyaret Etti

AK Parti Kadın Kolları, Yeşilyurt Belediyesi'nin Sosyal ve Kültürel Tesislerini Gezdi

Mersin'de Organik Tarım Sertifikasyon Desteği Üreticileri Destekliyor

Demre Belediyesi'ne Ait Kuum Cafe Yeniden Hizmete Açılıyor

Dikili Açıklarında Göçmen Botu Kurtarma Operasyonu: 37 Kişi Kurtarıldı, 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Akif Kurtuluş, 'Edebiyat Huzur Arayanların İşi Değildir' Dedi

Aydın'da Jandarma Komutanlığı'na Çocuklardan Samimi Mesajlar