GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Diyanet'ten 'konut' açıklaması

Diyanet

Diyanet'ten 'konut' açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ikamet ettiği konutla ilgili çıkan asılsız haberler üzerine açıklama yaparak, konuta ilişkin bütün iş, işlem ve ihtiyaçların Kamu Konutları Yönetmeliği'ne göre yerine getirildiğini bildirdi.

ANKARA (İGFA) - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ikamet ettiği konut ile ilgili bazı basın organlarında yayınlanan asılsız haberler üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan resmi açıklama geldi.  

Söz konusu konutun 2005 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı makamına tahsis edilerek, o tarihten bu yana Diyanet İşleri Başkanları'nın bu konutta ikamet ettiği anımsatılan açıklamada, "Dolayısıyla 2017 yılında göreve başlayan Prof. Dr. Ali Erbaş, aynı konutta ikamet eden üçüncü Diyanet İşleri Başkanıdır. Konuta ilişkin bütün iş, işlem ve ihtiyaçlar 23.09.1984 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 84-8345 sayılı Kamu Konutları Yönetmeliğine göre yerine getirilmektedir. Söz konusu haberde yer alan ayrıntılı bilgilerin tamamı gerçek dışıdır. Kamuoyunu yanıltmak ve Diyanet İşleri Başkanının şahsında Diyanet İşleri Başkanlığı kurumuna yönelik olumsuz algı oluşturmak için yapılan art niyetli ve maksatlı haberlerdir. Bu yalan haberleri yapanlar ve yayanlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: diyanet'ten 'konut' açıklaması

Kırşehir'de Diş Hekimi Cengiz Çelikten'in Yaşam Öyküsü Kitap Oldu

Türkiye’nin en iyi pedalları Sakarya’da seçildi

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu karateciler Türkiye Şampiyonası’nda parladı

Çankırı'da 'Hesapta Bu Yoktu' Oyununa Yoğun İlgi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sıfır Atık ve Geri Dönüşümde Önemli Kazanımlar Elde Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Tiyatrosu, Dünya Tiyatro Günü Seçkisini 'Eyvah Nadir' ile Tamamladı

Mersin'de Afet Bilinci İçin Çocuk ve Genç Çalıştayı Düzenlendi

Mersin'de Çocuk Kampüslerinin Bahar Şenliği Renkli Etkinliklere Sahne Oldu

Hatuniye Caddesi'nin İkinci Etabında Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin'de Tekstil Atıkları Kadın Emeğiyle Dönüşüyor

Kayseri Büyükşehir, AB Tescilli Pastırma İçin Doğrama ve Sunum Kursu Açıyor

Erciyes'te Geleneksel Kızak Türkiye Şampiyonası Düzenlendi

İstanbul Maltepe sağlıkta engelleri aşıyor

Erciyes'te Geleneksel Sporlar Şöleni: Kökbörü ve Kızak Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Diyarbakır'da Baharın Müjdecisi: Süs Armutları Bulvarları Beyaza Bürüdü