GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Diyaliz hastalarına moral dopingi!

Diyaliz hastalarına moral dopingi!

Diyaliz hastalarına moral dopingi!

Türk Böbrek Vakfı Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören hastalar, Yeşilköy Dürümcü Baba’da düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Her yıl geleneksel hale gelen bu anlamlı buluşmada, hastalar ve sağlık çalışanları diyaliz makinelerinin gölgesinden uzaklaşarak keyifli anlar yaşadı. Organizasyona, vakıf başkanı Timur Erk ve Dürümcü Baba’nın sahibi Ayhan Ataman ev sahipliği yaptı.

Ayhan Ataman’ın ücretsiz olarak kapılarını açtığı etkinlikte, hastalar “Bizim ömrümüz diyaliz makinelerine bağlı geçiyor; böyle etkinlikler bize en az makineler kadar yaşama sevinci veriyor. Destek olan herkese teşekkür ederiz.” diyerek duygularını paylaştı.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ise yaptığı konuşmada, “Sık sık hastalarımızla etkinliklerde bir araya gelirdik. Ancak yeni diyaliz merkezimizin inşaatı nedeniyle bir süredir hastane dışı bir buluşma gerçekleştirememiştik. Bu gece bir kavuşmanın da simgesi oldu." dedi. Erk, etkinliğin destekçileri Ayhan Ataman ve Cüneyt Bakanoğlu’na teşekkür belgelerini takdim etti.

Gecenin sonunda toplu fotoğraf çekimiyle anı ölümsüzleştiren hastalar, bu etkinliğin moral kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Bu bir başlangıç olsun; kendimizi daha güçlü, daha mutlu ve daha sağlıklı hissediyoruz!” mesajını verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: diyaliz hastalarına moral dopingi!

Diyarbakır'da Mardin Yolu'na Kapsamlı Peyzaj Düzenlemesi

Van'da Kar Mücadelesi: 292 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Koli Ver' Kampanyası Ramazan'da Devam Ediyor

Altınordu'da Üreticilere 2.4 Milyon TL Destek

Kulp'ta Kar Nedeniyle Kapanan Kırsal Yollar İçin Temizleme Çalışması Başlatıldı

DEM Parti'den Kayyım Uygulamalarına Tepki: Eşbaşkanlar Görevlerine Dönmeli

Diyarbakır Eşbaşkanı Bucak, Eurocities ve B40 Temsilcileriyle Görüştü, TBB Encümen Toplantısına Katıldı

Eskişehir'de Gündoğdu Mahallesi İçin 378 Milyon TL'lik Kentsel Dönüşüm Projesinin Temeli Atıldı

Van'da Özel Gereksinimli Bireyler Sinema Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Kayseri'de Kar Mücadelesi: 432 Kilometrelik 54 Mahalle Yolu Açıldı

Kayseri'de Üçüncü Gönül Sofrası Eskişehir Bağları'nda Hizmete Açıldı

Sazova Parkı'nda Ekolojik Dönüşüm: Kavaklar Çınarlarla Yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Buluşmaları Mahmudiye'de Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Siyer Sergisi Ramazan Ayında Yoğun İlgi Görüyor

Mert Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor'da