DGS ve e-YDS İngilizce giriş belgeleri erişime açıldı

DGS ve e-YDS İngilizce giriş belgeleri erişime açıldı

DGS ve e-YDS İngilizce giriş belgeleri erişime açıldı

Dikey Geçiş Sınavları ile e-YDS İngilizce sınavına giriş belgeleri ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM, 25 Haziran'da elektronik ortamda yapılacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı e-YDS 2022/8 İngilizce ile 3 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2022-DGS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandığını duyurdu.

Adayların sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet  adresinden 23 Haziran 2022 tarihinde saat 14.15’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceği kaydedildi.

25 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2022/8 İngilizce için adaylar, saat 13.30’dan sonra, 3 Temmuz'da uygulanacak olan 2022-DGS sınavı için adayların (Kıbrıs/Lefkoşa) ise saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı açıklandı.


Haber Kaynak : İGFA

Avrupa kentleri Bursa’da buluşacak

Bolu'da Kuvayı Milliye Şehitler Anıtı Açıldı

9. Uluslararası Halk Dansları Festivali Side'de Başladı

Bucak Belediyesi Çamlıca Mahallesi'nde Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Siirt'te Kent Düzeni Denetimleri Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Maltepe’nin mahalle kültürüne ikinci halka

Mudanya Belediyesi'nin 2026 Bütçesi 1,7 Milyar TL ile Onaylandı

Gümüşhane Belediye Başkanı, GÜSİAD'ın Yatırım Teşvikleri Programına Katıldı

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol'da teknik partnerlik nikah tazeledi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Varsak Bölgesi Esnafını Ziyaret Etti

Borsa İstanbul'da güç kaybı derinleşiyor!

Fiyat Etiketinde Yeni Dönem: Dijital Uygulamalar ve Şeffaflık Önlemleri

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Erzurum'da Toplantı Gerçekleştirdi

A Millî Basketbol Takımı Maçı Bucak Meydanı'nda Dev Ekrandan Yayınlandı

Mamak Ekolojik Köy'de Öğrencilere Ekolojik Eğitimler Veriliyor