Devlet korumasındaki çocukların gönüllü annesine Bakan Göktaş'tan ziyaret

Devlet korumasındaki çocukların gönüllü annesine Bakan Göktaş

Devlet korumasındaki çocukların gönüllü annesine Bakan Göktaş'tan ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 40 yıldır Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklara gönüllü annelik yapan 65 yaşındaki Nimet Gürel'i evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

İSTANBUL (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  bir dizi programa katılmak üzere geldiği İstanbul'da "Kimsesiz çocuklara 'evlatlarım' deyip 40 yıldır annelik yapıyor" başlıklı haberle tanınan ve Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocukların manevi annesi Gürel'i Avcılar'daki evinde ziyaret etti.

Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde koruma altında bulunan çocuklar ve İstanbul Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül'ün de eşlik ettiği ziyarette Göktaş, Gürel'in Anneler Günü'nü kutladı.

Çocukların "babaanne" diye hitap ettiği, 2 çocuk annesi Gürel'in, gönüllü anneliğe nasıl başladığının hikayesini dinleyen Göktaş, Gürel'in devlet korumasındaki çocuklarla çekilen fotoğraflarının yer aldığı albümlere baktı.

Bakan Göktaş, Gürel hakkında çıkan haberleri gördükten sonra hem teşekkür etmek hem de Anneler Günü'nü kutlamak için geldiğini ifade etti.

Gürel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçmişten bugüne Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'ndeki değişimi, "O zaman burada 39 çocuğa tek bir anne bakıyordu şimdi 5 yıldızlı. Hepsi çocuk gelişimi mezunu annelerimizin." sözleriyle anlattı.

Ziyaret sonunda koruma altındaki çocuklar, Bakan Göktaş'a Anneler Günü hediyesi olarak duygularını yazdıkları mektupları hediye etti. Göktaş, "Bunların hepsini okuyup, size cevap vereceğim." dedi. Bakan Göktaş, ziyaretin ardından binadan ayrılırken, Nimet Gürel'in komşularının da Anneler Günü'nü kutladı.


Haber Kaynak : İGFA

DBB Kadın Voleybol Takımı 1. Lig’e hazır

Başkan Erkek ve Beraberindeki Heyetten İtabashi Belediyesine Ziyaret

Büyükşehir, Pazarcık Kırsalında Ulaşım Standartlarını İyileştiriyor

Başkan Görgel, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Başkan Görgel, 19. Dönem Milletvekili Şendiller’in Cenaze Törenine Katıldı

Başkan Dutlulu, Yunusemre’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kemer Belediyesi Ekim ayı meclisi yapıldı

Hoşça Kal Lunapark

BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE MAHALLESİ’NE GECE ZİYARETİ

İSTANBUL KURTULUŞU KUTLUYOR

İZMİT BELEDİYESİNDEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARETLER

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN ÖZ ŞEFKAT VE ŞİDDETSİZ İLETİŞİM ATÖLYESİ

Zulme Karşı Direnişin, İnsaniyetin ve Kardeşliğin Adı: Sumud

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'dan Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

ŞANLIURFA’DA “GENÇ GİRİŞİMCİLER VE KARİYER GÜNLERİ” BAŞLADI